2018-11-18

Управління часом або як сформувати баланс в роботі та житті – практикум для слухачів General MBA

Home/News IIB/Управління часом або як сформувати баланс в роботі та житті – практикум для слухачів General MBA

Чому надати перевагу: роботі чи особистому життю? Як знайти гармонію та баланс між ними? І чи можливо взагалі це реалізувати? Подібні питання ставлять собі усі, але не всі можуть знайти правильні та обґрунтовані відповіді.

Відшукати баланс між особистим життям та роботою в неділю, 18 листопада 2018 року, намагалися слухачі програми General MBA, що реалізується в карусельній моделі бізнес-освіти©, п’ятої та сьомої когорт. Допомагала їм у цьому випускниця програми Еxecutive МВА МІБ 2009 року Цихоцька Марія — автор власних методик з управління часом і підвищення бюджету часу цінних бізнес-процесів в менеджменті компаній.

 

Марія упевнена, що жодний тайм-менеджмент не має сенсу, якщо він не призначений для щастя і для подовження життя, тож задовольняти свої «хочу» вона вважає більш вигіднішим заняттям, аніж витрачати енергію і час.

 

На проведеному заході спікер розповідала про різні техніки планування та економії часу, про способи досягнення балансу сфер життя через ТМ-бюджетування та пріоритетність в розрізі днів тижня.

 

Окрім того, слухачі отримали уявлення про енергію життя, ресурсні заняття та чистий час.

 

Марія приділила увагу делегуванню, ефективності та співвідношенню результатів роботи з обсягами витрат на їх досягнення. Розповіла про ритми життя компанії та необхідність створення напруги в середині підрозділів. Описала ідеальну картину робочого дня, до якої потрібно прагнути кожному. Усе складне – просто!

 

Сподіваємося, що в результаті отриманих знань слухачів МІБ очікує яскраве та збалансоване життя!

 

Інформація про спікера:

Інженер-конструктор за основною освітою (НТУУ КПІ), Марія
знає, як поєднувати майже непоєднувані аспекти та навчає цьому інших. З 1997 року вона стала власником туроператора ділових подорожей та ідеального відпочинку "Аеролакс" – компанії, що успішно функціонує на туристичному ринку і по сьогодні. За цей час її організація реалізувала такі проекти, як вихід на ринок міжнародних пасажирських перевезень нового типу літака Ан-140 для Харківського авіазаводу; виконання чартерного авіа рейсу по українським містам на замовлення Пентагона з можливістю зміни маршруту в повітрі за бажанням клієнта; організація дня народження каналу MTV на борту літака з мультимедіа; бізнес тур для CEO CLUB в США з відвідуванням офісів Google, Apple, Wall Streat, Гарвадського університету, MTI, Федеральної системи резервування тощо; бізнес-тур для української групи топ-менеджерів до Казахстану з метою зустрічі з бізнесменами першої п'ятірки Forbes; відвідування Міністерства технологій з оглядом старту космічного корабля на Байконурі; конференція в зоряному містечку тощо; бізнес-тур до Ізраїлю з відвідуванням Ізраїльської Силіконової долини, зустрічі з цікавими стартаперами і зустріч з мером Єрусалиму.

IMG 20181118 113240

IMG 20181118 112841