2019-03-25

Це не чарівна пігулка - засновниця Lati Agency Лідія Морозова про важливість стратегії в digital-маркетингу та про курс Digital Strategy.

Home/News IIB/Це не чарівна пігулка - засновниця Lati Agency Лідія Морозова про важливість стратегії в digital-маркетингу та про курс Digital Strategy.

Слово «digital» використовують всі поспіль. Компанії бачать інтернет як панацею, чарівну пігулку, яка вирішить всі проблеми і допоможе їм вижити в сучасному світі. В реальності все трохи складніше – недостатньо зробити інтернет-магазин або сторінку в Instagram. Digital – просто ще один канал комунікації і продажів, з яким теж потрібно вчитися працювати.

Щоб грамотно працювати з digital, у вас повинна бути стратегія. Ви повинні розуміти, яких результатів ви хочете досягти і що потрібно робити для досягнення цієї мети. Продумати цю стратегію допоможуть викладачі курсу Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing від The ​​Chartered Institute of Marketing (Великобританія).

Викладач курсу – засновниця агенції Lati Agency та менеджер з маркетингу і комунікацій в британській компанії Vimes Consulting Лідія Морозова – розповідає, для кого цей курс і які проблеми він може допомогти вирішити.

 

Навіщо цей курс директору з маркетингу?

Курс Digital Strategy дає чітке розуміння, які конкретно digital-канали комунікації використовувати для конкретних завдань компанії. Ми розберемося, як вибудовувати роботу в команді і як вимірювати ефективність роботи співробітників.

В курсі ми не будемо зупинятися на чомусь одному, а дамо загальну картину: розберемося в роботі соціальних медіа, пошукових систем, контент-маркетингу, розробці сайтів.

Крім цього, ми будемо вчитися аналізувати активність конкурентів в digital, розробляти digital-стратегію, а також розберемо, як контролювати виконання тактичних завдань.

В рамках модуля в першу чергу ми будемо вивчати інструменти Google і Facebook, але цим все не обмежиться.

Надійні та професійні підрядники – ще один секрет успішного digital-маркетингу. В рамках курсу ми познайомимося з найкращими експертами галузі, які відвідають курс в якості гостьових спікерів-експертів.

 

Навіщо курс Digital Strategy маркетологу?

Модуль допоможе фахівцям з маркетингу не «застоятися» і підтягнути свої знання до вимог 2019 року. Сучасний маркетолог не може не розумітися на digital-інструментах. Тільки за останній рік 10% випускників Digital Strategy 2018 року скористалося пропозицією по роботі в Європі.

Курс підійде тим, кому складно витрачати час на офлайн-навчання. 15% наших випускників Digital Strategy 2018 року – це молоді батьки, які на момент навчання перебували в декретній відпустці. Після навчання всі вони успішно працевлаштувалися.

 

Навіщо курс Digital Strategy власнику бізнесу?

Не можна віддати стратегію на відкуп маркетологу і не брати в ній участь. Власник – це обличчя бізнесу, саме він контролює роботу директора по маркетингу і приймає рішення про її ефективність. Для цього він повинен і сам розуміти, як працюють digital-інструменти, і як правильно розподіляти ресурси компанії, щоб не «зливати» бюджет.

За останні кілька років рейтинг S&P500 компаній з найбільш високою капіталізацією очолили інноваційні та distruptive компанії з digital-сфери. У той же час більш консервативні компанії, які не готові змінюватися (Eastman Kodak, National Semiconductor, Sprint, US Steel, Dell and the New York Times), покинули вершину рейтингу. В рамках курсу ми багато говоримо про те, як digital змінює поведінку споживачів, трансформує продукти і бізнес в цілому, яких змін слід очікувати в найближчі роки.

Більш детально познайомитися з самою програмою Diploma in Professional Marketing і викладачами можна буде на презентації програми, яка відбудеться 27 березня 2019 року.

 

За матеріалами ресурсу vctr.media.