2019-05-25

Презентація програми MBA in Public Sector.

Home/News IIB/Презентація програми MBA in Public Sector.

Запрошуємо всіх, хто бажає оволодіти механізмами ефективного управління та врядування в організаціях та установах некомерційного і державного сектору, стати слухачем першої в Україні програми MBA in Public Sector, схваленої міжнародною асоціацією IASIA (International Association of Schools and Institutes of Administration).

У жовтні 2019 року бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» відкриє двері для перших слухачів програми МВА in Public Sector.

 

Професорсько-викладацький склад бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» та фахівці з державного сектору допоможуть Вам розібратися в особливостях державного управління та публічної політики, опанувати механізмами ефективного управління та врядування, встановити зв’язки взаємодії між економікою та бізнесом, розкрити особливості розвитку економіки на регіональному та місцевому рівнях, а також допоможуть зрозуміти сучасні тенденції розвитку економіки та держави.

 

Приходьте та переконайтесь, що МІБ – це найкращий вибір для розвитку Ваших професійних навичок, та отримуйте диплом магістра з бізнес-адміністрування державного зразку за програмою МВА in Public Sector Міжнародного інституту бізнесу.

 

Дата: 25 травня 2019 (субота), 10:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Учасники зустрічі: працівники підприємств та організацій публічної форми власності (державної та комунальної), неприбуткових організацій, державних підприємств, муніципальних підприємств, організацій громадського сектору, спілок, об’єднань тощо.

zareg uk 

Регламент:

09:30 - 10:00 – Реєстрація учасників, ранкова кава.

10:00 - 10:15 – Портфель програм МВА в МІБ. Вікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

10:15 - 10:45 – Програма MBA in Public Sector – новий освітній продукт МІБ. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

10:45 - 11:15 –  Блок курсів з Публічного управління в NGO на програмі MBA in Public Sector. Арсен Келічавий – викладач курсів.

11:15 - 11:45 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

11:45 - 12:15 – Курс «Стратегічний менеджмент» на програмі MBA in Public Sector. Наталія Ковальова – викладач курсу.

12:15 - 12:45 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програму.

 

 

Інформація про спікерів:

alekseenkoВікторія Алексеєнко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

kudАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових  публікацій.

 

 

 

 

arsenАрсен Келічавий – викладач на програмі MBA in Public Sector в МІБ, к.е.н., доцент Київського національного університету імені Вадима Гетьмана. Директор з розвитку ГО «ВГО Поруч», керівник проекту «Інституційна розбудова неурядових організацій», тренер-експерт з розбудови громадянського суспільства у проектах Міжнародної організації з міграції, USAID, GIZ, Фонду К. Аденауера

 

 

 

 

kovalevaНаталія Ковальова - викладач на програмах MBA в МІБ, керуючий партнер у компанії КК "Integrity Consulting», консультант зі стратегічного управління; магістр «Менеджмент у виробничій сфері» ХГУ «ХПІ» (1991-1996), випускниця програми Executive MBA, МІБ (2004-2006).

 

 

 

 

 

 

Контактна особа: 0445850033, 0675248949 Вікторія Алексеєнко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. 

zareg uk