2019-06-10

Перша зміна канікулярних програм BeezzCraft Holidays – мотивація, дружба та море позитиву!

Home/News IIB/Перша зміна канікулярних програм BeezzCraft Holidays – мотивація, дружба та море позитиву!

Вперше бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» проводить канікулярну бізнес-програму для дітей та підлітків.

Мета цього проекту – познайомити юних учасників програми з бізнес-сектором, щоб вони за допомогою тренерів попрацювали над власними бізнес-проектами, відчули та оцінили результати своєї праці. А цінність у тому, що у дітей з’являється інтерес та мотивація до нового навчання.

 

Ось який фідбек дав Анатолій Рябошапка, батько однієї із учасниць програми: «Ілоні дуже сподобалася тема «Я та ідея мого бізнесу». Програма складена таким чином, що теоретична частина відразу ж відпрацьовується на практиці – на власному проекті. У дитини з’явився інтерес. За рекомендаціями викладачів придбала книжки з бізнесу, захоплено читає та задає багато питань стосовно сімейного бізнесу».

 

10-річний Матвій Блошицький на питання «Що сподобалося і що не сподобалося в програмі?» відповів:

«Найбільш сподобалося:

- коуч по Soft skills – Марина Борисенко

- вожата Настя

- нові друзі Мішаня та Арсеній

- ігри на заняттях з бізнесу.

 

Трохи засмутився що, коли стану бізнесменом треба багато та наполегливо працювати - 24/7. Це важко і треба бути готовим до цього».

 

Владислава Пінчук протягом неділі працювала над власним проектом з робочою назвою «Гурман». «Неділя промайнула дуже швидко. Потрібно ще багато чого зробити по проекту. Добре, що наші бізнес-тренери створили групу в соцмережі, де ми продовжуємо спілкування, відправляємо виконані завдання, отримуємо нові, радимося та ділимося. Це класно!», - розповідає Влада.

 

А ще були щоденні командні ігри, фотоквест, англійський мовний клуб, екскурсія і майстер-клас з гончарства та багато-багато позитиву, сміху і гарного настрою!

Судячи з відгуків учасників програми та їхніх батьків, BeezzCraft Holidays виконує свою місію – стає для дітей однією із освітніх сходинок до досягнення їхніх майбутніх цілей.

BeezzCraft8

BeezzCraft7

BeezzCraft6

BeezzCraft5

BeezzCraft4

BeezzCraft3

 

BeezzCraft1