2019-08-20

Майстерня рішень з Андрієм Березовським «Вплив задоволеності клієнтів на прибутковість бізнесу. Основні інструменти моніторингу задоволеності»

Home/News IIB/Майстерня рішень з Андрієм Березовським «Вплив задоволеності клієнтів на прибутковість бізнесу. Основні інструменти моніторингу задоволеності»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Дата: 20 серпня 2019 (вівторок)

 

Початок: 19:00

 

Місце: Київ, Kwins hall , вул. Антоновича, 40, 3 пов., зала "Loft"

 

Учасники: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів, представники малого та середнього бізнесу.

 

У 2018 році загальна задоволеність клієнтів впала на 1,5%. Сьогодні клієнт вимагає активнішої взаємодії з вашим брендом. Задоволеність клієнтів перестає знаходиться тільки в зоні фокусу маркетинг директора, а виноситься на рівень СЕО і власників. Задоволеність клієнтів є недооціненим інструментом маркетингу, тому що по факту саме він дозволить усьому бізнесу економити на рекламі і просуванні.

 

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - "Вплив задоволеності клієнтів на прибутковість бізнесу. Основні інструменти моніторингу задоволеності", Андрій Березовський

20:30 - 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

  • Задоволеність клієнтів у 2018. Тенденції і тренди.
  • Вплив задоволеності клієнтів на доходи компанії.
  • Як ви міряєте задоволеність? Упевнені, що правильно?
  • Що завтра необхідно поліпшити у вашій компанії, що б зросла задоволеність?
  • Як правильно аналізувати тренди і залежності задоволеності?

 

 

berezЗапрошений спікер: Андрій Березовський – керівний партнер Першого медичного центру Тель-Авіва. Має більше 15 років на керівних позиціях в ролі маркетинг директора, комерційного директора, СЕО і члена наглядової ради. Досвід роботи в різних сферах: авіація, медицина, логістика і непрофесійний спорт. Запускав проекти: клініка "Лісод", міжнародна логістика для "Нова Пошта", масштабування компанії LIVE.LOVE, клініка "Добробут", переформатування логістичного проекту у Білорусії та ін. Випускник The Chartered Institute of Marketing (CIM) в МІБ.

 

 

 

Вартість участі: 150 грн, в день заходу – 200 грн.

paynow

paylater

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949