2020-02-13

Командна гра групи Executive MBA-18

Home/News IIB/Командна гра групи Executive MBA-18

Дитяча гра і стратегічна сесія: що між ними спільного?

Як працювати граючись і як вирішувати робочі питання, використовуючи ігрові прийоми? Що важливіше: злагоджена командна робота, задоволення від весело проведеного часу, втіха власного его чи стовідсотковий виграш? Незвичний вибір, чи не так? Особливо, якщо зауважити, що перед ним опинилися дорослі і успішні люди, ефективні управлінці та вправні керівники. Про це ми дізнавалися разом зі слухачами програми Executive MBA у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу».
Так склалося, що студенти групи Executive MBA 18-ї генерації замість звичної навчальної аудиторії потрапили до порожнього приміщення з купою дивних речей. Учасникам нетипового заняття було запропоновано пограти у простий, на перший погляд, конструктор збільшеного розміру, склавши елементи конструкції за допомогою 3D-зображення.
Однак гра виявилася не на стільки простою, як здалося спершу, а її виконання актуалізувало важливі управлінські питання, які слухачам бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» доводиться вирішувати щодня у своїх компаніях. Інтереси команди, особисті мотиви, чужі переконання, як усе це узгодити, де знайти золоту середину? У який момент група стає командою, як зберегти дружню атмосферу і отримати бажаний результат? Хто відповідальний за спільну перемогу і кого звинувачувати у колективній поразці?
Можливо, сьогодні ми не запропонували універсальних рішень усіх складних для керівника питань, однак, ми точно показали новий підхід до їх вирішення і продемонстрували той зріз командної роботи, про який часто забувають дорослі – гру зі змістом, в яку варто і корисно інколи пограти кожному дорослому.

IMG 1171IMG 1177

IMG 1207IMG 1215

IMG 1226