2020-03-19

Найкращий спосіб примножити капітал – вкласти його у власний розвиток.

Home/News IIB/ Найкращий спосіб примножити капітал – вкласти його у власний розвиток.


Капіталовкладення в знання

приносять найбільші дивіденди.

Бенджамін Франклін.

Правдивість цієї простої і водночас парадоксальної думки не потребує перевірки – вона вже багато разів доведена на практиці багатьох успішних підприємців, які закінчили МВА-програми. Чому ж тоді досі виникають суперечки щодо корисності спеціалізованих освітніх продуктів для управлінців – MBA-програм?

Вся справа в тому, що далеко не кожному варто навчатися на MBA. Для максимальної віддачі від навчання слухачеві необхідно мати за плечима хоча б кілька років досвіду роботи в комерційній організації, а для програм рівня Executive MBA – досвід управління повинен бути не менше 5 років. Саме після багаторічної роботи і виникає потреба в навчанні – в системних знаннях, в підприємницькому стилі мислення, в отриманні «helicopter view», що дозволяє зібрати воєдино всі уявлення про функціонування бізнесу в цілому, як злагодженої системи з окремих його функцій – фінансів, маркетингу, виробництва, продажів, логістики, HR.

Усвідомлення необхідності комплексних, системних знаннях приходить після прочитання безлічі книг про успішність, відвідування низки розрізнених тренінгів і семінарів, які, як правило, дають лише короткостроковий ефект у вигляді припливу ентузіазму і точкових поліпшень. Зібрати все накопичене воєдино, розкласти «по поличках», поглибити знання і закріпити практикою, трансформувати мислення – таке завдання вирішує МВА-освіта.

У бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» програми МВА побудовані таким чином, щоб дотриматись правила «золотого перетину»: 1/3 – теорія, без якої неможливе розуміння практичних аспектів, і 2/3 – практика та інструменти. Всі викладачі на програмах – професіонали, які мають досвід роботи та консультування в різних українських та міжнародних компаніях. Вони дають слухачам не тільки реальні, перевірені інструменти для ефективного ведення бізнесу і прийняття управлінських рішень, а й розуміння, коли і який з них краще застосувати. На заняттях розглядаються кейси компаній слухачів, українських та міжнародних підприємств. Завдяки цьому слухачі не тільки осмислюють різні ситуації в бізнесі, а й самостійно «проживають» їх, приймаючи власні управлінські рішення, тим самим отримуючи додатковий досвід.

В результаті навчання слухачі – власники і керівники різного рівня – отримують єдину «картинку» всього бізнесу, приходять до розуміння всіх взаємозв'язків бізнес-процесів, починають бачити нові можливості та перспективи.

При належному залученні і самовіддачі з боку слухачів, їх бажанні взяти максимум від викладачів і одногрупників, все це призводить до значних, а нерідко і разючих, змін в їх свідомості, що і дозволяє їм виводити свій бізнес на зовсім інший якісний рівень.

Ніхто краще за вас не знає ваш бізнес, ваших клієнтів та постачальників, ніхто, крім вас, не буде так суцільно зацікавлений в розвитку вашої компанії, як ви самі. Саме тому варто замислитись на тим, як стати таким лідером, який зможе знайти резерви у власній компанії, побачити нові можливості та оптимальні шляхи до їх монетизації.

Чи варто інвестувати в себе час і гроші, кожен вирішує сам. Але багато наших слухачів стверджують, що окупили вкладені в навчання кошти, ще до закінчення програми. Ті, хто хотів стрімкої кар'єри – отримують хороші умови на нових посадах в серйозних компаніях; ті, хто прагнув відкрити свій бізнес – починають його реалізацію; ті, чий бізнес був успішним, – роблять його більшим і стабільнішим.

Ми точно знаємо, як допомогти вам у цьому, адже вже 20 років ми реалізуємо програми МВА, і світове співтовариство бізнес-освіти визнає високу якість наших послуг – з 2007 року МІБ володіє акредитацією Association of MBAs.

Якщо ви замислюєтесь над тим, щоб дати собі можливість вирости професійно і особистісно, ​​домогтися великих успіхів у своїй справі, розгляньте можливість навчання на одній з програм МВА в МІБ.

А оскільки нерідко в компаніях стратегічні рішення приймаються разом з партнерами, ми рекомендуємо йти навчатись разом, щоб залишатись в єдиному ціннісному полі, разом зростати та розвивати бізнес і не втрачати взаєморозуміння.

Саме для підтримки цієї ідеї ми оголошуємо акцію «Навчайтесь разом на MBA». При вступі на будь-яку програму MBA в МІБ одночасно декількох осіб, ми надаємо додаткові знижки:
- по 5% кожному з 2х партнерів / співробітників / друзів
- по 7% кожному з 3х партнерів / співробітників / друзів

Телефонуйте нам, щоб отримати консультацію щодо програм навчання та умов вступу 0675248949.

 640x390 (2)