2020-04-02

Соціальні ініціативи Community IIB: компанія «Укрпошта»

Home/News IIB/Соціальні ініціативи Community IIB: компанія «Укрпошта»

Час, коли кожен може підставити дружнє плече, настав. Тож, ми проводжуємо розповідати про те, як компанії, де працюють випускники або слухачі МІБ, беруть на себе відповідальність, роблять значні справи та допомагають в своїй площині.

iib

Герой цієї статті – компанія «Укрпошта», де заступником генерального директора є випускник програми Executive МВА-2012 в МІБ Валентин Олещенко. Сьогодні «Укрпошта» запроваджує багато соціальних ініціатив. Одна з яких - благодійна акція, в рамках якої кожен охочий зможе надіслати засоби індивідуального захисту для лікарів і пацієнтів до медичних закладів України, а Укрпошта доставить їх до дверей медзакладу безкоштовно.

«Щодня МОЗ повідомляє про нові випадки захворювань на коронавірус, тому країна і лікарні готуються, щоб забезпечити всіх, хто звернувся до медзакладу, необхідною допомогою. Класно, що бізнес, благодійні організації, ініціативні групи та волонтери долучаються та уже в цьому допомагають. Укрпошта зараз в епіцентрі подій: ми працюємо нон-стоп, аби українці могли безпечно отримувати необхідні послуги вдома чи у відділеннях, які є в кожному місті та селі. Тож раді забезпечити логістичну підтримку цього процесу. Усі відправлення засобів захисту для лікарень доставлятимемо безкоштовно», - зазначив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Крім цього, згідно з повідомленням на сторінці Валентина Олещенка у Facebook, «Укрпошта» безкоштовно доставляє ліки та надає такі послуги: «Выплата пенсий и субсидий, оплата коммунальных услуг, заказ (бесплатно) базового набора продуктов, и конечно доставка посылок и газет, чтобы было чем заняться в период карантина».

Знаємо, що зараз ситуація непроста, однак, допомагати один одному там, де ми в силах – це надзвичайно важливо. Бережіть себе!