2020-05-23

Соціальні ініціативи Community IIB: лінія магазинів EVA

Home/News IIB/Соціальні ініціативи Community IIB: лінія магазинів EVA

Сьогодні ми маємо кризу, яка відкрила проблемні місця країн, лікарень, бізнесів. Скільки протримається такий стан невідомості та з якими результатами ми виходитимемо – питання. Але сьогодні в цій статті не про ті бізнеси, які зіштовхнулись з непоборними перешкодами. Сьогодні – про один з небагатьох бізнесів, який мав змогу працювати, отримувати прибуток та, попри режим економії та невпевненість в майбутньому, допомагає тим, хто цього потребує.

Лінія магазинів EVA, де СЕО – наша випускниця програми Executive MBA-2010 Ольга Шевченко, під час карантину в країні не зупиняє свої програми соціальної відповідальності. Але тепер до списку категорій, яким необхідна допомога, додались лікарні загалом та лікарі зокрема.

photoeditorsdk-export (2)


«У цей складний час, коли Україна і весь світ зіштовхнулися зі смертельною коронавірусною інфекцією, наша компанія використовує будь-яку можливість, щоб допомогти і лікарням, і безпосередньо медикам, які лікують інфікованих хворих. Тому ми з радістю підтримали ініціативу партнера нашої мережі компанію «Хенкель в Україні» і спільними зусиллями придбали 692 захисних одноразових костюмів з бахілами та 900 захисних масок і передали їх у міські клінічні лікарні у Києві та Дніпрі», - говорить виконавча директорка Лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

Крім цього, компанія забезпечила понад 200 опорних лікарень миючими та дезінфікуючими засобами на суму близько 500 тисяч гривень та взяла шефство над понад 200 опорними лікарнями.

eva2


«Шефству передувала кропітка робота – переговори з головними лікарями цих медичних закладів, визначення обсягів необхідної допомоги, перелік конкретних засобів, яких вони найбільше потребують. Для кожної лікарні наші фахівці відібрали унікальні набори найнеобхідніших товарів. Найбільші за обсягом посилки будуть доставлені в лікарні Одеської, Львівської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Сподіваємось, що наші засоби гігієни та санітарії допоможуть захистити підшефні опорні лікарні, медики яких рятують коронавірусних хворих», - ділиться Ольга Шевченко.

На додачу до цього, лінія магазинів EVA та мережа супермаркетів VARUS (яку доречи очолює одногрупниця Ольги Шевченко – також випускниця МІБ Наталія Азюковська) передали найнеобхідніше в у пологове відділення Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. За повідомленням на офіційній сторінці компанії у Facebook, на час карантину відділення стало опорним пунктом супроводження вагітності і пологів майбутніх мам з COVID-19 з Дніпра і всієї області.

«Акушерському відділенню компанії передали підгузки, пелюшки, дитячі креми, гелі для купання, антибактеріальні серветки, рідке мило, - зазначається в пості. - Для матусь — засоби гігієни, зубні пасти та щітки, шампуні. А ще співробітники компаній передали для мамочок і їхніх діток часточку своєї душі, щоб зігріти та підтримати їх у цей непростий період їхнього життя».

В час, коли криза торкнулась усіх компаній, можливість залишатись соціально-відповідальним гідна поваги. Люди бояться ходити в магазини, купівельна спроможність знизилась, тож прибутки компанії змінились, проте вектор соціальної відповідальності – незмінний.

Дякуємо за ваш внесок в боротьбу!