2020-07-02

One Day MBA

Home/News IIB/One Day MBA

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»
Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.
Дата: 2 липня 2020 (четвер), 19:00 (тривалість 2 години)


Місце:онлайн-платформа ZOOM


Якщо рішення дуже важливе, ми намагаємося зібрати якомога більше інформації, зважити всі ЗА чи ПРОТИ. Якщо ми говоримо про бізнес-освіту та навчання на програмі МВА, тут взагалі часто багато сумнівів та питань. Саме тому ми проводимо One Day MBA – захід, на якому ви зможете особисто оцінити рівень експертності викладачів МВА-програм в МІБ, познайомитись з тим, як подається контент в рамках навчальних курсах, які є складовою програм. У вас також буде можливість поспілкуватись з викладачами та задати питання.


One Day MBA – це унікальна можливість стати студентом МВА на один день, не виходячи з дому!

Реєстрація завершена


Регламент:

19:00 - 19:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA, Ukrainian МВА. Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

19:10 - 20:10 – Як застосувати свою ненормальність до сучасної аномальності?, Андрій Станченко

  1. Що таке деструктори особистості лідера? Як деструктори проявляються в кризу? Як вони впливають на стиль управління і культуру компанії?
  2. Хто головний у вашій внутрішній «раді директорів»?
  3. Як саме влада спотворює свідомість? Як відновлювати адекватність картини світу, якщо ви спілкуєтеся в основному з підлеглими?
  4. Як реалізувати свій характерологічний потенціал в управлінській діяльності та при розподілі функціоналу і відповідальності між партнерами?
  5. Які зрілі методи захисту зрілого мислення у керівника? Антикрихкість і життєстійкість лідера і компанії. Робота з мисленням своїм і підлеглих.

20:10 - 21:10 – Управління командою в умовах невизначеності, Олена Рижкова

  1. Принципи створення команди
  2. Робота з цілями
  3. Ритуали та церемонії всередині команди
  4. Лідерство

Інформація про спікерів:
kovalenko (1)

Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 


stanchenko

Андрій Станченко – викладач на програмах МВА в МІБ, PhD, CEO компанії NRG, віце-президент Асоціації консультантів (Certified Management Consultant). Експерт-практик в області управління змінами та лідерства, автор проекту з підвищення залученості співробітників, відзначений нагородою, як кращий проект року, експерт з бізнес-моделювання. Єдиний представник України на ATD (2015-2020), найбільшій в світі конференції з корпоративного навчання.

 


rizkova (1)

Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, партнер компанії Frankl sense management,
сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С). Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворення корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньо-корпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.


Контактна особа: 0676795795 Тетяна



Захід проводиться в рамках набору на програми МВА. Детальніше за посиланнями:

General МВА – старт 23 вересня 2020 року. До 31.07.20 діє знижка 12000 грн.
Ukrainian MBA – 25 вересня 2020 року. До 31.07.20 діє знижка 9000 грн.
Еxecutive МВА – старт 28 жовтня 2020 року. До 15.09.20 діє знижка 20000 грн.
International MBA – старт 28 жовтня 2020 року. До 15.09.20 діє знижка 1000 євро.