2020-06-13

Сайти, інтернет-реклама та web-аналітика – Євген Шевченко слухачам програми CIM

Home/News IIB/Сайти, інтернет-реклама та web-аналітика – Євген Шевченко слухачам програми CIM

Вихідними днями слухачі програми СІМ Diploma in Professional Marketing нарешті зустрілися в аудиторії рідної бізнес-школи. Це був неабиякий експеримент! Частина слухачів була в аудиторії, а решта – слухала лекції в онлайн трансляції. Ми зробили це навмисне, аби кожен мав право вибору: готовий він бути у групі людей, чи зручно буде людям приїжджати, або можливо, хтось перейшов на повний формат віддаленої роботи, і їхати на заняття просто не хоче. МІБ гнучкий, коли це стосується наших слухачів!

Проте, ми продовжуємо надавати якісні освітні послуги. Так, цього разу на запит слухачів було запрошено Євгена Шевченка, який поділився своїм досвідом у таких питаннях: створення сайтів, використання інструментів інтернет-реклами, web-аналітика. Ці теми просили глибше розглянути слухачі модулю Digital Strategy, адже сам курс і глибоке в нього занурення як ніколи актуальні у часи стрімких змін!

IMG 20200613 101042 (1)  image (22)

Тож, говорили багато, фотографували та "скрінили" слайди презентації Євгена, ставили питання, та дискутували. Більш як три години спілкувалися, розглядали конкретні приклади готових сайтів наших слухачів та формували технічні завдання для розробки майбутніх сайтів. Що в них має бути? Що таке "морда сайту"? Як зробити правильно головну сторінку, так як просувати готовий продукт, аби його бачила ваша цільова аудиторія? Як аналізувати ефективність реклами? І ще багато чого іншого.

 

Проговорили цілий день. Це передостанній день занять для групи. Попереду написання Діджитал стратегії слухачами для своїх компаній. І ми плануємо зробити це якісно!
Тож, побажаємо натхнення на удачі слухачам та справді ефективних стратегій!