2020-06-18

Заснування пантеону Безстрашних Богів та Богинь ефіру або зустріч викладачів і керівництва МІБ

Home/News IIB/Заснування пантеону Безстрашних Богів та Богинь ефіру або зустріч викладачів і керівництва МІБ

Однією з важливих компетенцій, якій навчають у нас, у бізнес-школі "Міжнародний інститут бізнесу", є здатність швидко реагувати на зміни, ефективно діяти в нових умовах та вдало використовувати будь-яку кризу. А усе, чому навчають наші викладачі, вони і самі вміють віртуозно втілювати в життя. Як казав Григорій Сковорода:" Жити, як вчити, і вчити, як жити".

Так і живе МІБ – змінюючись, удосконалюючись, долаючи перешкоди і досягаючи нових вершин.

Черговою захмарною і донедавна недосяжною вершиною для нас став цілковитий перехід в онлайн. За лічені дні, в умовах повної невизначеності і загальної паніки у суспільстві, викладачі бізнес-школи "Міжнародний інститут бізнесу" адаптували навчальний матеріал, опанували програмні інструменти та методи викладання у мережі і, як завжди, на найвищому рівні, розпочали заняття у абсолютно новому форматі. За перші тижні роботи їм довелося пройти шлях від стріму до відеоконференцій, протестувати кілька онлайн-платформ та адаптуватися до нових реалій. І вони впоралися за допомогою титанічних зусиль та постійної підтримки наших технічних спеціалістів і департаменту забезпечення.

Надзвичайні і неймовірні, подібно до богів, - наші викладачі щоразу творили дива, приборкували ефір та вгамовувати примхливу мережу.

Зберігши цінність, єдність і свою автентичність, МІБ отримав власний пантеон Безстрашних богів та богинь ефіру.

1  2

А разом з викладачами і колективом перед серйозним викликом опинилися і слухачі МІБ, для яких перехід до нового формату навчання теж став несподіванкою. Вагаючись і маючи резонні сумніви, групи усе ж довірилися нам, і бізнес-школа безмежно вдячна усім слухачам за той кредит довіри, яким ви підтримали нас: Ukrainian MBA 6 і 7 генерації, MBA in Public Sector, General MBA 08 і 10 когорти, Executive MBA-18 та CIM – саме для таких слухачів, як ви, хочеться ставати кращими! Дякуємо!

Тож чергова зустріч викладачів та керівництва МІБ була присвячена подякам, оваціям і врученню почесних сертифікатів викладачам і групам слухачів МІБ, які долучилися до викладання в онлайні.

Знову і знову МІБ говорить спасибі колективу та слухачам за те, що наважилися і ризикнули, за те, що згуртувалися і допомогли зберегти найдорожче – цінність навчання в МІБ!