2020-10-27

Презентація навчальної програми REFA-International

Home/News IIB/Презентація навчальної програми REFA-International

Дата: 27 жовтня (вівторок), 19:00 (тривалість 1 година)

Місце: онлайн-платформа ZOOM

Учасники зустрічі: власники, фахівці, що відповідають за розвиток та навчання персоналу, керівники функціональних підрозділів, а також фахівці, зацікавлені в покращенні та оптимізації виробничих процесів.

 

 

zareg uk

Проблемою сьогодення в багатьох вітчизняних виробничих компаніях є відсутність розуміння сутності виробничих проблем. Чому відбувається не так, як передбачалось? Наслідками цих прихованих проблем можуть бути і неефективність виробничих процесів та систем, і недостатній рівень продуктивності праці, і високі виробничі витрати, і тривалий час виконання замовлення. Яким же чином в цій ситуації можна підвищити ефективність виробничих процесів?
Одним із варіантів рішення – є реалізація та застосування методики, що пропонує німецька програма оптимізації виробничих процесів – REFA-International, яку ексклюзивно в Україні представляє бізнес-школа «Міжнародній інститут бізнесу».

Запрошуємо вас на Презентацію REFA-International, де ми поговоримо про те, яких співробітників можна навчати на програмі; з яких модулів складається програма; про ефективні зміни, що стають можливими завдяки застосуванню отриманих під час навчання знань.

 

Регламент:

19:00 - 19:10 – Презентація портфелю програм МІБ. Тетяна Коваленко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

19:10 - 19:50 – REFA-International - німецька програма оптимізації виробничих процесів. Тетяна Твердушка – сертифікований тренер REFA-International

19:50 - 20:00 – Відповіді на питання

 

Спікери:

kovalenko (1)

 

Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

Foto Tverdushka (1)

 

Тетяна Твердушка – кандидат економічних наук, доцент кафедри бізнес-адміністрування МІБ, сертифікований викладач REFA-International, академічний керівник програми REFA, член міжнародного союзу REFA (навчання і консалтинг з управління виробництвом).

 

 

Захід проводиться в рамках набору на програму REFA-International. Знижка 15% на всю програму. По закінченню навчання можливо отримати сертифікат про присвоєння кваліфікації.


zareg uk

Участь в Презентації безкоштовна за умови попередньої реєстрації

Контактна особа: 0676795795 Тетяна Коваленко