2020-12-07

Презентація навчальної програми REFA-International (online)

Home/News IIB/Презентація навчальної програми REFA-International (online)

Дата: 7 грудня (понеділок), 17:30 (тривалість 1 година)

Додати в Календар:

Місце: онлайн-платформа ZOOM

Учасники зустрічі: власники, фахівці, що відповідають за розвиток та навчання персоналу, керівники функціональних підрозділів, а також фахівці, зацікавлені в покращенні та оптимізації виробничих процесів.

 

zareg uk

 

Найефективніший спосіб скорочення витрат виробництва сьогодні – висококваліфіковані робітники. В усіх інших випадках страждатиме результативність, швидкість, злагодженість процесів. Запрошуємо познайомитись з навчальною програмою REFA-International, яка структурує знання працівників з налагодження ефективних виробничих процесів та підвищить їх результативність.


Під час заходу ми дізнаємось:

  • яких співробітників можна навчати на програмі;
  • з яких модулів складається програма;
  • які зміни стають можливими завдяки застосуванню отриманих під час навчання знань;

 

Регламент:

17:30 - 17:40 – Презентація портфелю програм МІБ. Вікторія Алексеєнко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

17:40 - 18:20 – REFA-International - німецька програма оптимізації виробничих процесів. Юлія Ісаєнко – сертифікований тренер REFA-International.

18:20 - 18:30 – Відповіді на питання.

 

Спікери:

alekseenko (3)

 

Вікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

isaenko new (1)

 

Юлія Ісаєнко – кандидат технічних наук, доцент кафедри бізнес-адміністрування МІБ, сертифікований REFA тренер (організація робочих систем, управління даними процесу), certified Lean Six Sigma Yellow Belt (TUM), член міжнародного союзу РЕФА (навчання і консалтинг з управління виробництвом), член асоціації випускників (GIZ: Gesellschaft fuer internationale Zusammenarbeit), бізнес-консультант (управління виробництвом), академічний керівник сертифікаційної програми з управління виробництвом (міжнародний союз REFA).

 

 

isaenko new (1)

Захід проводиться в рамках набору на програму REFA-International. Знижка 15% на всю програму. По закінченню навчання можливо отримати сертифікат про присвоєння кваліфікації.

 

zareg uk

Участь в Презентації безкоштовна за умови попередньої реєстрації

Контактна особа: 0676795783 Вікторія