2021-01-21

Founder & CEO Unicorn Solutions&Consulting Олена Кобилянська - спеціальний гість на програмі Executive MBA.

Home/News IIB/Founder & CEO Unicorn Solutions&Consulting Олена Кобилянська - спеціальний гість на програмі Executive MBA.

Сьогодення активно демонструє бізнесу, що здатність адаптуватися, змінювати підходи та віднаходити нестандартні рішення - єдино можлива запорука успіху. Розуміючи нагальний запит слухачів на комунікацію з експертами саме у сфері бізнес-трансформацій і антикризового управління, “Міжнародний інститут бізнесу” активно створює можливості для подібного спілкування і запрошує фахівців на зустрічі зі слухачами.


Так гостем програми Executive MBA стала Олена Кобилянська - засновниця консалтингової агенції Unicorn Solutions&Consulting, експерт з управління складними проектами в багатокультурному середовищі, due diligence, архітектура бізнес-процесів, комплаєнс, оптимізація операцій.

Маючи вагомі кар'єрні здобутки та серйозний професійний досвід, спікер відкрито говорила про кейси, з якими працювала особисто упродовж останніх 15 років в області права, управлінні змінами та організаційної ефективності бізнесу, з них 10+ на керівних позиціях в Platinum Bank та Astound.

Разом з тим, Олена з радістю поділилася власними поглядами та напрацюваннями своєї агенції. Основними питаннями зустрічі стали:

  • адаптивність бізнесу в час кризи,
  • перегляд існуючих бізнес-моделей,
  • оптимізація наявних бізнес-процесів.

Особливу увагу спікер приділила взаєминам бізнесу зі своїми клієнтами, методикам визначення ключових потреб та алгоритмам взаємодії в умовах постійної мінливості оточуючого середовища. На думку Олени Кобилянської, максимально деталізована сегментація клієнтської бази та розробка власного способу підтримки клієнтів - ось ключ до успішного функціонування бізнесу в умовах кризи.

А ключовим посилом від спікера слухачам “Міжнародного інституту бізнесу” стала настанова неперервної активної діяльності у пошуку власного шляху: “Замість того, щоб намагатися зробити все ідеально з першого разу і ризикувати впасти в “аналітичний параліч”, краще діяти методом проб і помилок і опинитися майже правим, ніж абсолютно неправим”.

Саме так, шукаючи вдалі рішення і реалізуючи їх, наша бізнес-школа розпочинає новий календарний рік. Ми вдячні Олені за цікаву розмову і щиро віримо, що поради експерта дуже скоро знайдуть своє втілення у бізнес-проектах слухачів нашої бізнес-школи.