2021-04-08

Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Home/News IIB/Online Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Запрошуємо вас на зустріч з Ярославом Гуменюком (директор за маркетингу порталу rabota.ua) та Аллою Ідобаєвою (директор з продажів та маркетингу в Canon Ukraine).


Під час заходу ви дізнаєтесь, як навчання на програмі Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing (СIM), який в Україні ексклюзивно представляє бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» допоможе вам:

  • реалізувати амбітні плани вашої організації на міжнародному та українському ринках;
  • стати затребуваним фахівцем у всесвітньовідомих компаніях;
  • отримати справжній британський диплом з маркетингу не залишаючи меж України;
  • долучитися до світової спільноти СІМ Alumni.

Старт програми заплановано на вересень 2021, а зараз є приємна нагода скористатися знижкою 18 000 грн та навчатися на найвигідніших умовах.


Дата: 8 квітня 2021 (четвер), 19:00, Zoom Video Communications.


Додати в Google Календар:


Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, бренд-менеджери, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Інформаційний партнер: Marketer

Мова зустрічі: англійська, українська.

 

zareg uk


Регламент:

19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: умови вступу, Вікторія Алексеєнко;

19:15 - 19:30 - Особливості навчання та здачі випускних робіт, Світлана Біленко;

19:30 – 20:10 - Презентація модулю ««Marketing & Digital Strategy», Ярослав Гуменюк;

20:10 - 20:30 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Алла Ідобаєва.

 

Інформація про спікерів:

4

 

Вікторія Алексеєнко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

1

 

Світлана Біленко – керівник відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

 

3Ярослав Гуменюк – директор з маркетингу порталу rabota.ua. Має 18 річний досвід роботи у маркетингу. Довгий час він займав керівні посади в маркетингових підрозділах в таких компаніях, як «Eldorado», «Наше Радіо», «Ласуня», «Олімп». Ярослав в телекомунікаціях – з 2006 року, працював в компаніях групи Veon (Beeline, Київстар), Воля і Укртелеком. Також брав участь в проекті виводу бренду Beeline на ринок України та інтеграції Beeline в Киргизії в рамках групи «ВимпелКом», запускав IPTV і HD мовлення в Україні, працював над формуванням Big Data і Digital marketing структур. Останні кілька років працював директором департаменту управління продуктами та бізнес аналізу в Укртелеком, де в тому числі вів проекти трансформації та модернізації компанії. Викладач модулю Marketing & Digital Strategy (СІМ).

 

2

 

Алла Ідобаєва - директор з продажів та маркетингу в Canon Ukraine, професійний бізнес-коуч (ICF). Сфера ключових інтересів: побудова високоефективної команди з нуля, мотивація в команді, командний коучинг. Три роки поспіль команда Алли була визнана кращою командою регіону Центральної та Східної Європи в Canon. Випускниця International Executive MBA та The Chartered Institute of Marketing (CIM) в МІБ.

 

 


Контактна особа: 0676795783 Вікторія Алексеєнко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk


Презентація проводиться в рамках набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). Зараз діє знижка 20 000 грн. Старт у вересні 2021.