2021-05-14

Весняний старт на програмі Executive MBA в “Міжнародному інституті бізнесу”

Home/News IIB/Весняний старт на програмі Executive MBA в “Міжнародному інституті бізнесу”

Турбулентні умови сучасного українського ринку, плюс “Covid - складова" не залишають шансів бізнесу на прийняття помилкових рішень.


Водночас криза надає нові можливості для тих, хто готовий їх знаходити та ефективно використовувати.
Тому й не дивно що, інтерес топ - управлінців та власників бізнесів до МВА-освіти у 2021 році істотно перевищує попередні періоди.



Вперше програма Executive MBA в “Міжнародному Інституті Бізнесу” стартує двічі на рік!


Горді поділиться тим, що 12 травня нова група ЕМВА 21 почала своє навчання!

B88A9422-min
Ми побачили нових слухачів, як керівників, лідерів, першопрохідців, людей чия природа - бути першим і надихати своїм прикладом, створювати простір довкола себе і задавати власні правила. І звісно ж, вони здатні ризикувати, адже як ще можна назвати готовність дорослих і успішних людей вчитися і змінюватися в умовах нестабільного сьогодення.

B88A9476-min B88A9506-min


Наша бізнес-школа надзвичайно тішиться умінням давати винятково потрібні знання, пропонувати лише ефективні рішення, залучати експертів і практиків і навчати найкращих представників українського і міжнародного бізнесу.

Знайомство групи ЕМВА 21 з МІБ розпочалося з вітальних слів виконавчого директора Юрія Зеленіна та академічного директора, доктора економічних наук професора Алевтини Кудінової. А завершенням офіційної частини стала пізнавальна лекція ректора Міжнародного інституту бізнесу, доктора економічних наук, професора Олександра Савченка з оцінкою сучасних світових тенденцій в економіці та їх впливу на Україну.

B88A9465-min B88A9514-min

МІБ заслужено пишається своєю спільнотою слухачів і випускників і ми щиро раді вітати новачків - чергову генерацію програми Executive MBА!