2021-10-18

Випуск легендарної “fantastic six” або як вручили дипломи десятій генерації програми General MBA

Home/News IIB/Випуск легендарної “fantastic six” або як вручили дипломи десятій генерації програми General MBA

В суботу, 18 вересня 2021 свої довгоочікувані дипломи про присвоєння ступеня магістра бізнес-адміністрування отримали нові випускники ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» - десята генерація програми General MBA в карусельному форматі.

 

IMG 8063 LR

 

Ювілейна генерація стала однією з найменш чисельних груп даної програми, проте склалося це з об'єктивних причин. У березні 2020 року, в розпал карантину ці слухачі проявили абсолютний авантюризм і мужність, гідно зустріли виклики і прийняли сміливе рішення - щоб не сталося навчатися в МІБ. Стартували в екстремальних умовах, де було місце невизначеності та страху, а навчання протікало за зовсім не дружніх маскового режиму, локдаунів, самоізоляцій та необхідності дотримуватися дистанції, особливо тоді, коли цього найменше хотілося. Всі випробування витримали найбільш стійкі і обдаровані слухачі - “фантастична шестірка МІБ”.

 


 

IMG 7718 LR

Урочистості з нагоди вручення дипломів відкрила академічний директор, д.е.н. Кудінова Алевтина. Вона відзначила особливу глибину дипломних проектів випускників, блискучі захисти та надзвичайно відповідальний підхід до навчання, побажала колишнім слухачам плідних професійних результатів, натхнення, нових кар'єрних звершень, економічної стабільності і процвітання.

 


 

IMG 7930 LR

 

Привітав випускників і ректор МІБ, доктор економічних наук, професор і бізнесмен Савченко О.В.
Олександр Володимирович побажав власникам нових дипломів благополуччя та багатства, наголосивши, що ефект MBA створюється симбіозом багатьох умов: висока якість програми, постійна тісна взаємодія з бізнесом, наявність престижної міжнародної акредитації АМВА та злагоджена робота команди інституту.

 


 

 Вітальне слово отримали і викладачі. Серед них професор фінансів МІБ, кандидат економічних наук, директор Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ Сорокін Михайло, професор МІБ, доктор економічних наук, директор ТОВ «Нексус Автомотів Україна» Савич Олександр та сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Рижкова Олена.
Викладачі побажали випускникам виграшів на барикадах конкурентної війни, надалі “тримати хвилю”, рухаючись до стрімкого зростання та сприятливих бізнес-течій.

 

IMG 8042 LR

 

Координатор програм General MBA Логущенко Інна зауважила, що запам'ятає десяту генерацію як лідерів, які вміють ефективно працювати в надзвичайно складних умовах та доводити розпочате до кінця, як здобувачів програми, які переважали за своєю допитливістю та кількістю поставлених питань навіть численні групи, як дуже спокійний, конструктивний і дружній колектив. Інна побажала випускникам нових ідей і більше можливостей для їх втілення у життя!

 


 

IMG 8110 LR

 

Традиційно, пам’ятною іменною статуеткою нагородили слухача випускної групи, який продемонстрував найвищий рівень наполегливості, націленості на результат, дисциплінованості та сфокусованості на своїй меті. Найвищу позицію у рейтингу результатів навчання зайняла Одольська Наталія і відповідно, саме вона заслужено отримала почесну нагороду.

Теплі слова вдячності до МІБ пролунали через звернення випускників. Слухачі відзначали високий рівень професіоналізму колективу бізнес-школи, наголошували на спроможності викладачів грамотно і структуровано викладати матеріал, дякували за індивідуальний підхід до кожного та широкі можливості, за яких набувалися нові та переосмислювалися існуючі навички.

 


 

Випускна церемонія добігла кінця у дружній атмосфері, за спілкуванням з однодумцями і дзвонами бокалів під час святкового фуршету.

Ком’юніті МІБ утворює дуже привабливе магнетичне середовище, куди завжди хочеться повертатися. Сподіваємося, що добрі спогади про свято і яскраве студентське життя надовго залишаться в пам'яті кожного випускника й будуть приводом, щоб завітати сюди знову.

Тож Welcome і в добру путь до якісного планування розвитку бізнесу!