2021-12-21

Бізнес-школа МІБ змінює локацію!

Home/News IIB/Бізнес-школа МІБ змінює локацію!

Власне, назва статті більш ніж вичерпна та повністю розкриває її зміст.
Можна було б додавати «УРА», три знаки оклику і приймати вітання,
але давайте трохи докладніше…

 


ЧОМУ?
Кампус на Брест-Литовському шосе 8-А був нашим "Хогвардсом" багато років і зумів стати частиною візитної картки МІБ. Багато неймовірних людей тут навчалися, працювали та викладали.

Але за останній рік світ суттєво змінився і це круто! Бізнес-середовище стало динамічнішим, вимогливішим і менш лояльним до управлінських помилок. Бізнес-школа, прагнучи бути драйвером інновацій, змінювалася разом із ним. Запускаючи нові програми та курси, вивчаючи сучасні тренди та залучаючи іноземних партнерів, реалізуючи нові формати та підходи у викладанні, МІБ виріс із «бутикової» бізнес-школи до найбільшого провайдера МВА освіти України.

У 2021 році, попри його турбулентну складову, майже 100 студентів вступили на дипломні програми МВА та понад 60 – на міжнародні кваліфікації. І це не рахуючи короткострокових програм та національних кваліфікацій!
Проте є й те, що МІБ традиційно зберігає – це максимальна клієнтоорієнтованість, як частина наших ключових цінностей. Саме тому, відгукуючись на побажання наших студентів, постало питання про зміну «заміської локації» на кампус у центрі міста.

 

КУДИ?
МІБ відчиняє двері нового кампусу за адресою: Київ, вул. Старокиївська 10-А, у бізнес-центрі «Eco Business Hub».
Концепт будівлі ілюструє загальносвітову тенденцію руху до екологічності бізнесу:

  • З метою скорочення споживання природних ресурсів більшу частину електрики БЦ отримує із сонячних батарей, встановлених на фасаді будівлі.
  • Застосовано природні матеріали для будівництва та оформлення інтер'єру.
  • У внутрішньому дворику розміщені зарядні станції для електромобілів.
  • Дизайн будівлі виконаний у стилі «Loft» (сучасний промислово-урбаністичний стиль інтер'єру, його вибір – це крок у бік свободи та актуальності, відмова від помпезності та «прикрашання»).
  • Розташування: метро Політехнічний інститут.

Концепт «Екобізнесхаб» абсолютно співзвучний з цінностями відповідальності та екологічності, яких дотримується «Міжнародний інститут бізнесу».

 

КОЛИ?
З 12 січня 2022 року розпочинається нова сторінка в історії бізнес-школи МІБ!
Будемо раді бачити студентів, друзів, партнерів та гостей бізнес-школи вже у новій локації: Київ, вул. Старокиївська 10-А, у бізнес-центрі «Eco Business Hub».

Докладніше про новий кампус на наших ресурсах та в соціальних мережах, підписуйтесь:

                                                          facebook   instagram  telegram (1)