2018-04-03

XI Український маркетинг-форум, 3–4 квітня

Home/Partners/Partner’s news/XI Український маркетинг-форум, 3–4 квітня

Організатор: IdeasFirst

 

Дата: 3–4 квітня  2018 року (вівторок–середа)

 

Початок: 9:30

 

Місце проведення: КВЦ “Парковий” (Паркова дорога, 16А). 

 

Цільова аудиторія: 800 топ-менеджерів, які реалізують функцію маркетингу, стратегічного планування та розвитку в компаніях, а також власники компаній.

 

zareg uk 

 

ПРО ПОДІЮ

Ukrainian Marketing Forum (до 2018 року – Український маркетинг-форум) – найвпливовіший маркетинговий майданчик з 11-річною історією розвитку. Головне щорічне місце зустрічі спільноти професіоналів, які пропонують нові ідеї, розробляють стратегії та продукти і формують клієнтський досвід. Ми дивимося на маркетинг із позиції першої особи і гуртуємо найкращих!

 

Ключові особливості контенту

Три програми та закритий потік. Форум відрізняє яскрава загальна програма, яка розгортається на головній сцені, а також дві професійні програми, які передбачають майстер-класи з важливих soft skills, необхідних для ефективного управління та особистісного розвитку.

Крім того, цьогоріч запланована окрема закрита програма, присвячена стратегії. Потрапити на неї учасник форуму зможе на запрошення оргкомітету та експертної ради.

 

Авторський формат. Тематичне наповнення кожної секції курує ментор – член експертної ради форуму або ключовий експерт ринку. Такий підхід дозволяє висвітлювати теми, які дійсно важливі для розвитку ринку та професійної спільноти.

 

Головна тема року – “Маркетинг на новій швидкості”

 

2018 рік може стати переломним для компаній, які занадто довго трималися за старі бізнес-моделі й ідеї або перетворювали свій бізнес повільно. Швидкість змін на ринках стає настільки високою, що поступовий розвиток вже неможливий. Еволюційний підхід тільки маскуватиме повільне погіршення стану бізнесу. Вихід – агресивна трансформація, глибоке занурення в інтереси своїх клієнтів і швидке просування вперед.

Ірина Бондаренко, продюсер Українського маркетинг-форуму, коментує головні теми року: «Цьогоріч експерти говоритимуть про агресивні стратегії завоювання ринків як протилежність еволюційному розвитку бізнесів, про те, як змінюється поняття клієнтського досвіду, як зберегти дух підприємництва в зрілих бізнесах, а також про те, як традиційним гравцям встигнути застрибнути в останній вагон діджитал-трансформації та як управляти різними споживчими аудиторіями”.

 

Наші спікери

Більше 60 доповідачів із різних країн і компаній, яким є що розповісти про маркетинг, клієнтський досвід і розробку стратегій. Це провідні маркетинг-директори, генеральні директори та власники великих українських підприємств, експерти у сфері маркетингових комунікацій і в суміжних галузях.

 

ПОДИВИТИСЯ СПІКЕРІВ 2018

 

СЕКЦІЯ ЗА ЗАПРОШЕННЯМ

«Стратегії, які пробивають "стелю" в Україні та світі»

Як забезпечити прорив у бізнесі, якщо в тебе великі амбіції, але продукт «як у всіх»?

Учасники закритої секції у форматі стратегічного батлу пройдуть шлях від пошуку Ідеї до створення стратегії, що забезпечує прорив за таких умов. А ще обговорять, що працює, а що ні, перевірять висновки на власному досвіді та познайомляться з досвідом компанії «Адама Україна», що змінила стратегію бізнесу в Україні та піднялась на рівень перегляду стратегії глобального офісу.

Щоб потрапити на цю секцію, придбайте квиток на форум і подайте заявку на участь в оргкомітет.

 

Організатор – компанія IdeasFirst – працює у сфері бізнес-освіти з 2007 року, продюсує відкриті професійні конференції та створює навчальні програми для ділової аудиторії. Компанія IdeasFirst спеціалізується на маркетингу, клієнтському досвіді, програмах лояльності та інноваціях. Події IdeasFirst проходять в Україні та країнах Європи.

 

Контактна інформація: (044) 599-09-79, forum@ideasfirst.info