2018-09-20

Creative Industries B2B -2018

Home/Partners/Partner’s news/Creative Industries B2B -2018

З 25 по 27 вересня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться виставка-форум креативних ідей та рішень Creative Industries B2B — захід, що збере професіоналів, які знають відповідь на запитання: «ЯК БІЗНЕСУ ЗБІЛЬШИТИ ПРИБУТОК?».

 

Спікери та компанії-учасники на прикладі реальних кейсів і рішень продемонструють вам, як це завдання вирішується завдяки КРЕАТИВНИМ рішенням!

 

Протягом трьох днів відвідувачі виставки зможуть ґрунтовніше вивчити креативні продукти і послуги за такими тематиками: техніка для фото-, відеозйомки, послуги креативних агенцій, інтерактивне та мультимедійне обладнання, освітні проекти, рішення для івент-індустрії та інші трендові напрямки. Докладніше про виставку — на сайті.

 

Спікери провідних міжнародних та українських компаній представлять свої найкращі кейси та поділяться досвідом упровадження нестандартних рішень в рамках форуму «Креативні індустрії для бізнесу». А власні ідеї та стратегії їх реалізації ви зможете розробити у третій день форуму, на WORKSHOP DAY, під керівництвом Валерія Пекара і Андрія Длігача.

 

На форумі своїм досвідом поділяться: NOVUS, MAGIC INNOVATIONS, BANDA AGENCY, SPACE LOYALTY, ART NATION, AIR — авторизований партнер YouTube, а також Міністерство інформаційної політики України, Національне бюро «Креативна Європа», Управління туризму та промоцій КМДА та інші організації й компанії.

 

Детальна програма форуму — за посиланням.

 

Місце проведення: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна 2-Б.

 

Дата і час проведення: 25 – 27.09.18, з 10:00 до 18:00.