2019-03-03

Майстер-клас «Серцевина маркетингу»

Home/Partners/Partner’s news/Майстер-клас «Серцевина маркетингу»

Майстер-клас «Серцевина маркетингу» 2

3 березня 2019

Можна жити без маркетолога, проте жити з розумінням і використанням суті маркетингу значно веселіше, простіше та яскравіше. І організаціям, і кожному з нас. Про те, що таке маркетинг, чим він може допомогти у проектах, бізнесі та звичайному житті, як його робити і як його змінити, щоб він став нарешті прибутковим, будемо говорити під час майстер-класу.

 

Програма майстер-класу:

1. Маркетинговий фундамент. Що значить думати як маркетолог.

◦ Що таке маркетинг і яким він буває

◦ Створення цінності

◦ 5 запитань цілісного маркетингу

◦ Логіка успішної маркетингової діяльності

◦ Супер-тренди маркетингу 2019 та їхні прояви

2. Стратегічний маркетинг для усіх

◦ Коротко про аналіз контексту

◦ Сегментація

◦ Диференціація

◦ Культурний код та стратегічний операційний фокус

◦ Позиціонування

◦ Бренд

◦ Як це пов’язати у стратегію

3. Операційний маркетинг для кожного

◦ Робочий маркетинг-мікс

◦ Канали комунікацій та комунікаційний план

◦ Як НЕ БАЖАНО комунікувати

◦ Вплив digital на просування та продажі

◦ Головне про людей в маркетингу та їх KPI, де їх шукати і як організовувати їх роботу

◦ Головні задачі власника бізнесу щодо маркетингу

4. Сервіс та управління клієнтським досвідом як виграшна стратегія

◦ Що таке сервіс

◦ Структура сервісу

◦ Модель акселерованої лояльності

◦ Управління клієнтським досвідом

◦ Ідеологія одного покращення

◦ Оцінка сервісу та ефективна робота зі скаргами

◦ WOW-закони

 

Вартість участі у майстер-класі:

- 4900 грн. (-30% від повної ціни майстер-класу, за умови попередньої сплати онлайн до 31.01.2019 включно) + 3 дні для отримувачів цього листа

- 5600 грн. (-20% - до 14.02.2019 включно)

- 6300 грн. (-10% - до 01.03.2019 включно)

- 7000 грн. за умови оплати на місці у день майстер-класу.

 

Для спільноти МІБ додатково -5% з будь-якої ціни за умови вказання при реєстрації «МІБ» як джерела інформації.

 

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2DyLY4m

 

Спікери:

Дмитро Джеджула – СМО в SOCAR Energy Ukraine, 19-ий рік працює в управлінні маркетингом на українських ринках продуктів харчування, IT-дистрибуції та продуктовому IT, у телекомі, медіа, бізнес-освіті, рітейлі та ресторанному бизнесі. Створював та розвивав корпоративні та споживацькі бренди, серед яких "Смак", "Фрутіко", “WEGA Distribution”, kmbs, “Голден Телеком”, "Світонлайн", Beeline Business, KM CORE, CDMAua, Viasat, UA.TV by Viasat, ЛІГА:ЗАКОН та інші. 4 роки керував власним консалтинговим бізнесом у царині стратегічного маркетингу та брендингу. Наприкінці 2017 очолив перезапуск функції та ідеології маркетингу у ЛІГА:ЗАКОН. З 2007 року Дмитро член журі Effie Awards Ukraine. З 2005 року вважає маркетинг потужним інструментом змін, що неодноразово доводив своєю практикою. Економіст, Executive MBA та кризовий менеджер за освітою.

Юлія Шилова – СМО в Omnicore, 14-ий рік займається операційним маркетингом. Керувала маркетингом у modnakasta, Speak Up, kmbs, онлайн-шопінг-клубі LeBoutique.com. Серед її професійних нагород Effie Best B2B Marketing Team 2014, IF Design Award 2015, AWWWARDS Site of the Day 2014, Effie Gold та Effie Bronze 2013 та 2017. Особливо пишається премією «Вибір споживачів» від eCommerсe Awards, яку LeBoutique отримав у 2017. Улюблені області професійних інтересів – сегментація, управління життєвим циклом клієнта та e-tail. Економіст та психолог за освітою.

Dzh-Shi Marketing Family: 25+ років у маркетингу на двох™ — освітня ініціатива для українського бізнесу та спільний проект сімейного дуету топ-маркетологів Юлії Шиловой та Дмитра Джеджули, що формально стартував у лютому 2015, а неформально - у 2007 році. Родина ділиться зі світом своїми знаннями, досвідом та позивом під час майстер-класів, прагнучи прищепити учасникам робочу логіку побудови та успішного ведення цілісного маркетингу і екологічної взаємодії з внутрішнім та зовнішнім світом організації (включаючи «Корпорацію Я» кожного з них). Проектом Юлія та Дмитро займаються у свій вільний час.