2019-03-21

UADIGITALS-2019. Дізнайся, за що сплачуєш..

Home/Partners/Partner’s news/UADIGITALS-2019. Дізнайся, за що сплачуєш..

21-22 березня відбудеться знакова подія в сфері цифрового маркетингу - UADIGITALS Conference. Новий формат. Повне залучення. Level up!

UADIGITALS-2019 збирає на одному майданчику всіх учасників рекламного ринку, щоб протягом двох днів, 21 та 22 березня, поділитися найсвіжішою, практичною і корисною інформацією. Будуть представлені кращі досягнення минулого року в області цифрового маркетингу, нові технології, інструменти, прогнози і тенденції року, що наступив.
https://uadigitals.com

 

Сучасний рекламний ринок вже неможливо уявити без digital. З одного боку, це добре, тому що нові технології породжують необмежені можливості. Але з іншого боку, виникає ряд складнощів.

 

Споживач часто не розуміє, з чого складається рекламна компанія, і за що він платить гроші.

 

Маркетологи старої школи сприймають в штики все ці новомодні технології та інновації.

 

Та й самі рекламісти здебільшого вгадують, які інструменти можуть застосовуватися для якого бізнесу, та як саме їх використовувати.

 

При цьому digital всюди. Але зазвичай за оглушливим успіхом стоїть кропітка робота, тонке чуття, круті розробники і тести, тести, тести ... Іноді це відверта авантюра, іноді серйозні репутаційні та фінансові ризики. Втрачається багато грошей, часу і енергії, причому з обох сторін. Звичайно, результат того вартий, але є простіший спосіб підвищити компетенції.

 

 

5 актуальних для бізнесу потоків за два дні

 

Як прокачати відділ маркетингу:

Big Data, AI, як писати ТЗ на створення алгоритмів, автоматизація, персоніфікація і багато іншого - що і як потрібно освоювати.

 

Репутація компанії та digital:

Соц.мережі радісно розносять скарги клієнтів, будь-яку CRM можна хакнуть, відрізнити реальну новину від фейковий все складніше - як з цим працювати піарнику.

 

Digital-фундамент доходу компанії:

Сайти та додатки, різні види реклами - чому одні продають, інші ні, чи є тут закономірності, і які.

 

E-commerce всередині країни і в інших країнах:

Тренди і особливості просування, факапи і успіхи - живий досвід і секрети.

 

Zakaz на майбутнє:

Успішні влогери і Інста-блогери, автори стартапів і юні акціонери - як вони продають себе світові, і як світ продає їм себе.

Маркетинг впливу: лідери думок, і що вони думають про нас.

 

UADIGITALS-2019 дає не тільки корисний актуальний контент, а й нові можливості. Кожен учасник за допомогою технології Meeting Point може організувати зустріч в рамках конференції, де презентує свій продукт, розробку, запитає поради або поділиться досвідом. І це не єдина технологічна новинка: девайси VR, гіроскутери, трекери і багато інших штуки наочно продемонструють, як працюють сучасні технології.

 

UADIGITALS - це найкраща можливість дізнатися саму корисну та актуальну інформацію, отримати великий обсяг знань і завести нові корисні знайомства. І все це - в мінімальний відрізок часу.

 

Внести в свій календар головна подія у сфері digital прямо зараз.

 

Програма та умови участі - на сайті https://uadigitals.com