Дмитро Феліксов, керівник компанії Сoncert.ua, слухач Executive MBA - 2015

Home/MBA programs/Executive MBA/Student’s comments/Дмитро Феліксов, керівник компанії Сoncert.ua, слухач Executive MBA - 2015

FeliksovНа програму МВА мене привели пошуки натхнення. Новий час диктує нові виклики. Рік тому я зрозумів, що мені не вистачає знань та нового кола спілкування — людей, які прагнуть успіху, адже таке коло підштовхує до власного успіху. Я черпав знання і досвід від людей навколо, але настав момент, коли всім навколо стало не дуже добре. Тож я подався навчатися у пошуках чогось кращого.


Школу обирав інтуїтивно. Почитав, подивився, але глибоко питання не вивчав. У МІБ навчався мій знайомий, а ще для мене було важливо, що навчання проходить рідною мовою.

 


Великий плюс навчання в тому, що я можу інтегрувати знання в роботу, відразу намагаюся їх застосовувати. Кейси на заняттях або вже пов`язані з моєю практикою, або я можу їх тут же прив`язати до ситуації. Тобто ти не маєш вирішувати задачі неіснуючих компаній, навчання не відірване від реальності. Я відразу аналізую ринок, прораховую всі цифри на прикладі своєї компанії.


Я хочу зробити бізнес системним та керованим, хочу перестати бути операційним директором. Хочу, щоб компанія мала вектор розвитку і працювала як злагоджений механізм. Але це все я зрозумів вже у процесі навчання.

Read 19300 times

Підписка на новини МІБ

* indicates required
Інтереси

Переглянути попередні кампанії.