Олексій Алейніков, директор відділення зарубіжної страхової компанії, слухач Executive MBA - 2015

Home/MBA programs/Executive MBA/Student’s comments/Олексій Алейніков, директор відділення зарубіжної страхової компанії, слухач Executive MBA - 2015

aleynikovПоштовх до навчання був суто внутрішній – треба отримати ступінь МВА та й годі! Навчання на МВА — це виклик для вас як фахівця та як людини. Чи зможете ви засвоїти той величезний обсяг знань, якого потребує навчання? Чи зможете ви вивчити ту купу теорій, які вам викладають? Та найголовніше — чи зможете ви використати на практиці знання, отримані на МВА? Це і є ті питання, які я ставлю перед собою, коли витрачаю свій час та гроші на отримання Executive MBA.


Навчання в зарубіжній бізнес-школі зовсім неможливо здійснювати працюючим менеджерам, тому воно відпало відразу. До того ж бізнес в Україні відрізняється від бізнесу у будь-якій країні Євросоюзу, не кажучи вже про США. Треба вивчати саме ці особливості, при чому поряд з українським колегами. В Україні, на мій погляд, є лише три бізнес-школи з багаторічними традиціями та гідним рівнем навчання. Я вибрав МІБ за співвідношенням ціна/якість.


Цікавим на МВА є все — лекції, робота над кейсами, практичні завдання, зустрічі з запрошеними спікерами. Але найбільш цікавим та корисним є спілкування з колегами в групі. Нас чимало — 28 студентів. Всі ми з різних компаній, власники бізнесів та наймані менеджери. Але нас усіх об'єднує жадоба до нових знань, допитливість та готовність ділитися інформацією. Ось це і є той скарб, заради якого необхідно йти до бізнес-школи. На очах народжуються нові бізнес-союзи та нові ідеї, зароджується дружба на роки, зцементована сумісними випробуваннями в битвах з управлінським обліком або фінансовим менеджментом.

Read 18691 times

Підписка на новини МІБ

* indicates required
Інтереси

Переглянути попередні кампанії.