В'ячеслав Юров, Член правління SIA «P&B Terminal» (Рига, Латвія), слухач Executive MBA - 2015

Home/MBA programs/Executive MBA/Student’s comments/В'ячеслав Юров, Член правління SIA «P&B Terminal» (Рига, Латвія), слухач Executive MBA - 2015

JurovМоя кар'єра менеджера розвивалася еволюційно, я прагнув до цього і цінував те, що маю. Але сьогодні, коли в Україні відбуваються зміни, які можна порівняти з тектонічними зрушеннями, я гостро відчув необхідність змін і в своїй професійній кар'єрі. Коли вектор країни стає проєвропейським, хочеться і самому відповідати йому та докладати зусиль для активізації цієї спрямованості.


Хотілося б отримати поглиблені знання світового і європейського досвіду, які дозволять реалізувати і особисті цілі. Пропрацювавши в якості найманого менеджера всі ці роки, я прийшов до того, щоб реалізувати власний проект. І навчання може стати тією ланкою, яка дозволить через отримання нових знань і навичок чіткіше сформулювати цілі і досягти їх.


Я не розглядав закордонні школи, а в Україні, прямо скажемо, обирати можна з трьох-чотирьох. Я обирав з трьох, в двох пройшов співбесіду і отримав запрошення взяти участь у навчанні. Але ключову роль при виборі зіграв позитивний досвід друзів і колег, які закінчили МІБ.


Уже перший рік навчання виявив прогалини в знаннях, а також зміни, які відбулися з часу отримання мною останньої академічної освіти. До того ж робоча практика не завжди відповідала вимогам і принципам, які зараз доводиться вивчати. Мені необхідна систематизація отриманого досвіду, розширення кругозору практикою інших управлінців, нові теоретичні знання, методи і програмні продукти. Комбінування індивідуальних і групових форм роботи дозволяє отримувати як нові навички, так і досвід спілкування з колегами. Ми тут всі різні, це часом непросто, але в той самий час дуже корисно.

Read 20779 times

Підписка на новини МІБ

* indicates required
Інтереси

Переглянути попередні кампанії.