2018-05-21

Володимир Патіс, лідер Української Асоціації Меблевиків та співзасновник інноваційної компанії зустрівся із слухачами MBA МІБ.

Home/News IIB/Володимир Патіс, лідер Української Асоціації Меблевиків та співзасновник інноваційної компанії зустрівся із слухачами MBA МІБ.

Суботній день минулого навчального модулю для слухачів програми Executive MBA розпочався виступом співзасновника компанії «Ескада-М» та голови Української Асоціації Меблевиків Володимиром Патісом. «Ескада-М» - це вітчизняне підприємство, що є інноваційним лідером серед виробників шпонованих плит, що впроваджує новітні підходи до управління та має корпоративну соціальну відповідальність.

 

Тема виступу Володимира: «Вихід на закордонні ринки: нефінансові ресурси підвищення ефективності». Володимир розповів слухачам, як розбудувати експортну модель без зайвих витрат на виставки та презентації, а лише завдяки активному networking, а також поділився кейсами, як особисті відносини та спілкування перетворюються на реальні бізнес-контракти та як не будучи всесвітньовідомим виробником шпонованих плит, отримати замовлення від Facebook (м. Лондон). Велику увагу спікер під час виступу приділив важливості нетворкінгу – соціально-економічній діловій активності, під час якої підприємці зустрічаються, щоб сформувати ділові відносини, обмінятися інформацією і знайти потенційних партнерів.

 

 

Особливий інтерес аудиторії викликав досвід В. Патіса щодо організації кластерів в умовах вітчизняного ринку, потенційних загроз та перспектив такої організації бізнесу, завдяки якій конкуренти перетворюються на партнерів, а виробнича культура - на провідну цінність компанії.

 

Після закінчення виступу слухачі та Володимир Патіс довго обмінювалися бізнес-ідеями та думками.

 

Нагадаємо, що раніше відбувся візит слухачів групи Ukrainian MBA на виробничі потужності компанії «Ескада-М», як це було читайте тут.

ПатисПатис 1