2018-07-07

Завершився модуль Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing (CIM).

Home/News IIB/Завершився модуль Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing (CIM).

Під час минулих вихідних зі студентами групи Diploma in Professional Marketing трапилося одразу декілька цікавих подій.

 

Перш за все, студенти групи успішно завантажили свої кваліфікаційні роботи по завершенню модулю Digital Strategy на СІМ-платформу. А це означає, що для тих слухачів групи, що пройшли вже всі три модуля з програми, навчання завершено, і лишилося тільки чекати на результат та на вручення диплому разом з іншими випускниками СІМ у Лондоні.

 

Проте, керівництво МІБ та викладачі курсу вирішили зробити для слухачів додаткове, «бонусне» заняття, яке б доповнило, поглибило та закріпило набуті знання.

 

Таким чином, був запрошений випускник The Chartered Institute of Marketing Віктор Степаненко, який поділився зі слухачами своїми знаннями та досвідом у сфері artificial intelligence та IoT. А ще розповів, як диплом CIM вплинув на його кар’єру та на успіхи у роботі.

 

Після Віктора до групи завітав Павло Антонов, який розгорнуто та цікаво розповів про можливості та інструменти Facebook для реклами та просування і звісно для комунікації. Слухачі знову повернулися до таргетування аудиторії. Проте, цього разу таргетування порівняли з логістикою, а також познайомилися з таким інструментом, як Facebook Pixel, який допомагає у відслідковуванні конверсій та відбору аудиторії по подіям. Також, Павло розповів, що робити, коли бізнес-процеси компанії виходять у офф-лайн. 

 

На завершення насиченого навчального року, група відвідала UNIT.City, аби на власні очі пересвідчитися, що майбутнє вже поряд! Студентам провели розгорнуту ексклюзивну екскурсію по комплексу, завели у великі навчальні класи, показали лабораторію Fabricator / FabLab, де у життя втілюються найнеймовірніші ідеї за допомогою сучасних унікальних лазерів та 3D і навіть 4D принтерів за лічені хвилини.

 

На останок, Уляна Автономова, що вже приходила до слухачів групи у якості спікера, запросила нас до Sensorama Lab, де кожен з групи на власні очі пересвідчився, як доповнена та віртуальна реальність допомагає розвивати бізнес та нарощувати об’єми продажів. 

 IMG 20180608 175724296IMG 20180608 180451597IMG 20180608 184118828IMG 20180608 184251767