2019-01-19

МІБ випустив до глибин блакитного океану нових акул бізнесу

Home/News IIB/МІБ випустив до глибин блакитного океану нових акул бізнесу

На свято Водохреща 19 січня 2019 року в бізнес школі "Міжнародний інститут бізнесу" відбулося урочисте  вручення дипломів випускникам програми General MBA четвертої генерації. Завдяки важкій, наполегливій праці та відданості справі власниками дипломів магістрів бізнес-адміністрування стали 23 представники малого та середнього бізнесу, які займають керівні посади у провідних українських та зарубіжних компаніях.

 

Церемонію вручення відкрив ректор МІБ, д.е.н., професор Олександр Савченко, який зазначив, що тісна взаємодія бізнес-школи з реальним сектором економіки, а також престижна міжнародна акредитація Association of MBAs, якою володіє освітня установа, дозволяє говорити йому про високу якість опанованої слухачами програми. Олександр Володимирович подякував випускникам за те, що у 2017 році замість азарту і ділової інтуїції, якими інколи можна компенсувати брак знань, вони обрали ґрунтовну підготовку та довірили цю роботу МІБ. 

 

Свої вітання слухачам переказав віце-президент МІБ Зеленін Ю.М., який не зміг прибути на свято. Він привітав випускників з якісними змінами, які з’явилися у кожного за час навчання, побажав нових проривних ідей, зростання бізнесу, просування по кар'єрних сходах, запевнив, що має намір зустрітися з усіма як мінімум на футбольних турнірах МІБ!

 

Із закінченням навчання слухачів привітала також академічний директор, д.е.н. Алевтина Кудінова. Вона високо оцінила результати навчання та якість підготовки випускних проектів (чого тільки варта майже дисертаційна робота Євгена Засінця!), засвідчила значний професійний ріст, побажала активно застосовувати отримані знання у практичній діяльності, а також з гордістю носити ступінь МВА.

 

На заході були присутні к.е.н. Ганна Скитьова та сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Олена Рижкова.  Викладачі відзначили відповідальний підхід слухачів до процесу навчання, побажали успіхів, творчої наснаги та плідної праці в ім'я процвітання українського бізнесу. Також прозвучало прохання ніколи не зупинятися на досягнутому та неперервно підвищувати освітній рівень.

 

Красивою і вже давно усталеною традицією МІБ є нагородження найуспішніших слухачів випускної групи пам’ятними іменними статуетками. У четвертій генерації програми General MBA таку нагороду справедливо заслужили Леонід Щедрін, Тетяна Чернишенко та Юлія Черненко. За час навчання саме ці слухачі продемонстрували не лише потужний інтелектуальний потенціал, а й виявили дуже високий рівень самоорганізованності та витривалості.

 

Відзначивши високий професійний рівень колективу бізнес-школи, еліта групи звернулася до МІБ зі словами подяки. У своїй теплій промові представники випускників щиро зізналися, що вчення стратегічному мисленню та знання інструментів МВА, опановані в бізнес-школі, дозволили їм краще і глибше розуміти власний бізнес, грамотно планувати його розвиток. Навчання у МІБ посприяло тому, що значна частина слухачів групи ще за час навчання встигла просунутися вгору по кар'єрних сходах, а хтось взагалі знайшов справу всього життя, кардинально змінивши сферу своєї звичної діяльності.

 

Церемонія завершилася у теплій душевній атмосфері за дзвонами бокалів під час святкового фуршету.

 

Бажаємо випускникам успіхів і нехай МІБ стане тією рушійною хвилею, що понесе їх до стрімкого зростання та сприятливих бізнес-течій!

gmba9

gmba best

gmba10

gmba8

gmba7

gmba6

gmba5

gmba4

gmba3

gmba2

gmba1