2019-08-03

Засновник CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук зустрівся зі слухачами MBA.

Home/News IIB/Засновник CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук зустрівся зі слухачами MBA.

В суботу, 3 серпня, в рамках Speakers Day, що являє собою інноваційний формат нетворкінгу на програмах MBA, зі слухачами МІБ зустрівся Сергій Гайдайчук, який є засновником і президентом CEO Club Ukraine, найбільшого українського бізнес-клубу, що є частиною глобальної організації CEO Club International.

 

CEO Club Ukraine активно реалізує соціальні ініціативи. Одна з них – соціальна платформа Generation+. Проект був ініційований членами CEO Club Ukraine для підтримки підлітків із вразливих категорій на порозі дорослості. У цьогорічній програмі для молоді 15-17 років з Києва та Київської області беруть участь понад 50 підлітків.

Сергій Гайдайчук є експертом у галузі побудови ділових спільнот – має понад десяток успішно започаткованих проектів: Young Business Club, Ukrainian Real Estate Club, зробив запуск української філії YPO та інші. Також він є ідеологом проекту Global U-LEAGUE. Це глобальна платформа, яка об’єднує успішних та прогресивних українців з усього світу.

Президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук впевнений, що якість життя та перспективи діяльності безпосередньо залежать від людей, що нас оточують. Ось чому він сформував середовище сильних, ефективних та свідомих людей з високими цінностями, щоб разом створити краще майбутнє нашої країни. І ось чому МІБ запросив його, щоб поговорити про важливість власного соціального капіталу.

 

Тож головною тезою виступу Сергія була така: оточення впливає на розвиток будь-якої особистості навіть більшою мірою, ніж гени. Важливо, з ким ти спілкуєшся щодня, адже спілкування – енергетичний обмін, і ти або наповнюєшся, як сосуд, або спустошуєшся. Тому людина повинна зробити усвідомлений вибір, з ким і як йому спілкуватися, яке оточення створювати, щоб мати змогу розвиватися, а не стояти на місці, або що ще гірше, деградувати. Під час зустрічі Сергій дав практичні інструменти, що дозволяють зробити своєрідний аудит власного оточення для того, щоб можна було усвідомити необхідність його міняти, надав численні поради щодо вибудовування персональної мережі зав’язків.

 

Наводимо декілька цитат з промови Сергія Гайдайчука:

  • ² Ви є тим, хто вас оточує. Ви - середнє значення вашого соціального оточення. Те, де ви сьогодні - це результат того, з ким ви спілкувалися вчора. Те, де ви будете завтра – це результат того, з ким ви будете спілкуватися сьогодні."
  • ² Наше оточення впливає на нас без нашого на те дозволу. Воно формує і створює нас буквально. Це соціальний закон."
  • ² Ви не зможете перейти на наступний рівень гри (життя), якщо ви себе не оточуєте людьми, які сприяють Вам в цьому."
  • ²Формуйте мережу з архітектурної стійкістю піраміди: це мережа, яка існує без вашої активної участі, це мережа, в якій багато довіри і взаємодії між людьми, в якій багато позитивної енергії, яка генерує вам багато можливостей."
  • ²Холоднокровно і регулярно позбавляйтеся від людей, з якими вам «не по дорозі» - від «токсичних», «порожніх» і тих, хто забирає вашу енергію, час і ваші ресурси, але нічого натомість не дає, від тих, з ким у вас різні цінності, і тих, хто не розвивається."
  • ² 1 рік – це 49 робочих тижнів/ 225 обідів / 225 ланчів – ніколи не їжте наодинці, це не забирає час, натомість розвиває довіру і неформальні відносини, дає багато цінної і важливої інформації."
  • ²Пам'ятайте, що ваша персональна мережа зв'язків - це ваш «мегамозок» і «всесвіт» можливостей, це ваш соціальний капітал за допомогою якого ви можете ВСЕ!"

 

Щиро дякуємо Сергію за цінні поради та вичерпні відповіді на питання.