2019-08-06

Відбувся випуск слухачів програми General MBA в карусельному форматі.

Home/News IIB/Відбувся випуск слухачів програми General MBA в карусельному форматі.

Випускний – це завжди дуже важлива і хвилююча подія в житті кожного слухача. Стільки викликів, пригод і випробувань залишилося позаду та як багато доріг відкрилося у нове життя!

В неділю, 4 серпня 2019 року, відбулося останнє у цьому навчальному році урочисте врученням дипломів. Їх власниками стала шоста генерація програми General MBA карусельного формату навчання.

Усі труднощі та бар’єри подолано, воля загартована, стрімкий процес змін, інсайтів та прозрінь у самому розпалі, і головне, що при собі — усвідомлення власної мети та здатність творити цінні ідеї.

 

Церемонію вручення відкрив виконавчий директор МІБ Юрій Зеленін. Оприлюднюючи результати спільної плідної роботи колективу МІБ та випускників, нагадав про переваги бізнес-школи як освітньої установи, що тісно взаємодіє з реальним бізнесом та входить до 2% бізнес-шкіл світу, які мають престижну міжнародну акредитацію Association of MBAs.

Випускникам Юрій Миколайович побажав кар'єрного росту, розвитку компаній, нових цікавих ідей та подякував за те, що вони обрали і повірили у карусельний формат навчання. Слова подяки прозвучали і для викладачів. Відзначено їх неоціненний внесок у високу якість опанованої слухачами програми та той, такий важливий, поштовх, що посприяв новому професійному злету випускників МІБ.

 gmba

Новий потенціал та якісні зміни, що з’явилися у кожного випускника за час навчання засвідчила д.е.н., професор Алевтина Кудінова, академічний директор МІБ. Вона побажала з користю реалізовувати отримані знання на практиці, легкості підйому на блискучі висоти та просила з гордістю носити ступінь MBA. Також свої слова подяки Алевтина адресувала викладачам, які вкладали у слухачів МІБ найцінніше і найкорисніше.

 

Представниками від викладачів на заході були фінансовий директор транспортно-логістичної компанії SAT, керуючий партнер консалтингової компанії Advanced Business Solutions Олена Владика, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Олена Рижкова та PhD, професор операційного менеджменту Міжнародного інституту бізнесу, сертифікований менеджер з управління якістю Німецької та Європейської асоціацій якості, сертифікований тренер німецької організації REFA Людмила Батенко. 

Викладачі бажали випускникам широкого кругозору, стабільних потоків прибутку, безперервного розвитку та упевненості у власних силах, можливостях і приголомшливих перспективах!

 

Із закінченням навчання слухачів привітали також колеги по карусельному формату навчання. Серед них слухачі General MBA п’ятої генерації, які стали випускниками ще минулого сезону, однак, спеціально приїхали на урочисту подію, щоб розділити радість моменту із друзями, а також дійсні слухачі МІБ сьомої і восьмої генерацій General MBA, яким доведеться ще трошки повчитись, щоб свого часу надягти випускні мантії. Вийшла чудова тусовка!

 

Найуспішніші слухачі випускної групи за традицією МІБ були нагороджені іменними статуетками. Нагородами справедливо заволоділи Павло Зорінець та Дмитро Кібкало. Вдаючись до бізнесового сленгу, і Павло, і Дмитро — надійні та серйозні бізнес-партнери. За час навчання вони довели, що в жодному разі не підведуть і завжди тримають обіцянки!

 gmba6

Зі словами подяки до МІБ звернулися і самі випускники. Їх тепла промова була сповнена словами щирої вдячності та зізнаннями.

 

Церемонія дійшла кінця під час святкового фуршету за дзвоном бокалів.

 

Щиро бажаємо випускникам не втрачати підприємницької хватки і відчуття шляху до успіху та постійно ставити перед собою нові амбіційні цілі і неодмінно домагатися грандіозних результатів!

gmba7

gmba4

gmba3

gmba2

gmba1