2019-11-16

Секрети лідерства від CEO Talan Systems Івана Сидоренка

Home/News IIB/Секрети лідерства від CEO Talan Systems Івана Сидоренка

Рангова ієрархія у будь-якому колективі неминуча, однак, які вони –лідери? Якими особистостями бувають? Якими характеристиками наділені? Що за підходи реалізують, щоб постійно займати лідируючі позиції та вести послідовників за собою?

В суботу, 16 листопада 2019 року, на заняття з дисципліни «Управління людським капіталом» до слухачів програми General MBA восьмої та дев’ятої генерацій викладач МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Олена Рижкова запросила CEO компанії Talan Systems Сидоренка Івана.

IMG 20191116 135134

Компанія Івана займається інформаційними технологіями та кібербезпекою, однак, про це в аудиторії не йшлося.

Запрошений гість ділився власним лідерським досвідом, який він здобував впродовж 20 років роботи в українському бізнесі. За цей час він не одноразово доводив, що вміє надихати та переконувати людей навколо у їхніх надзвичайних здібностях і цінностях.

Щоб продемонструвати ефект від лідерського потенціалу в процесі своєї управлінської діяльності, під час заняття Іван розповів декілька цікавих історій з власного життя. Гість зауважив, що у співпраці та налагодженні добрих стосунків з командою, не потрібно представляти себе лише з ідеальної сторони, навіть варто показувати людям і свої недоліки. Також І.Сидоренко переконаний, що організовувати діяльність та долати бар’єри комунікації неможливо без проведення командоутрворюючих заходів поза межами офісу, де люди можуть проявити себе навіть з неочікуваної сторони. На його глибоке переконання, саме в такі моменти розвивається культура взаємної довіри і поваги до відмінностей однієї людини від іншої.

Виступ Івана довів слухачам, що справжні лідери не штовхають інших рухатися вперед, а ведуть їх за собою, тому що є для них прикладом для наслідування.

Спікер відповів на усі запитання аудиторії, надав ряд дієвих і зрозумілих рекомендацій, які допоможуть слухачам згуртувати свої команди так, щоб в кожній з них індивідуальності розкривалися і доповнювали одна одну.