2019-12-15

Масштабування бізнесу без стереотипів з Христиною Шехайтлі

Home/News IIB/Масштабування бізнесу без стереотипів з Христиною Шехайтлі

Невпинний розвиток у бізнесі є запорукою його успішної діяльності. Якщо компанія стоїть на місці, активніші конкуренти можуть швидко переманити всіх її клієнтів. В якості превентивного заходу підприємства часто вдаються до розширення — масштабування бізнесу.

Однак, серед великого розмаїття нових можливостей, які з'явилися сьогодні через «відкриття» і доступність ринків, перед власниками компаній постає ряд питань. Куди краще масштабуватися? Як підібрати правильні та найбільш ефективні інструменти для конкретного виду бізнесу? Коли франчайзинг, а коли філії? Коли варто залучати інвестиції і як при цьому не втратити бізнес?

Про те, як ефективно розвивати бізнес локально та на міжнародному ринку в неділю, 15 грудня 2019 року, слухачам восьмої та дев’ятої генерацій програми General MBA розповідала засновник і CEO міжнародного агентства з масштабування бізнесу BEWEIS, бізнес-стратег, експерт з міжнародних і торгово-економічних питань Христина Шехайтлі.

За версією журналу «Women» і Міжнародної організації ООН Христина Шехайтлі у 2018 році увійшла до сотні видатних жінок світу. Міжнародне агентство BEWEIS, яке вона очолює, допомагає компаніям в різних куточках світу масштабуватися і освоювати нові ринки. До ключових послуг її компанії можна віднести такі, як: колаборація/партнерство, франчайзинг, інвестиції, експорт/імпорт, формування міжнародного персонального бренду. Географія діяльності BEWEIS покриває 70 країн. Компанія має робочі представництва в 4-х країнах світу — Київ, Торонто, Абу-Дабі, Бейрут.

Під час свого виступу спікер розповіла про те, як визначитись, чи готовий бізнес до масштабування, розкрила сутність окремих інструментів з масштабування, висловила думки «за» і «проти» їх використання.

Слухачі дізналися, як і коли доречно взаємодіяти з інвестиціями, щоб мінімізувати свої ризики, приділили увагу питанню ролі команди в масштабуванні.

Христина поділилася найсвіжішими відомостями про можливості для масштабування в Україні та у світі.

Застосування окремих інструментів з масштабування відпрацювали наприкінці заняття, розв’язавши декілька кейсів, узятих спікером з української та міжнародної практик.

Христина надала вичерпні відповіді на всі питання, які хвилювали аудиторію.

IMG 20191215 143816

IMG 20191215 135852