2020-03-03

Сніданок з бізнес-школою МІБ в Харкові

Home/News IIB/Сніданок з бізнес-школою МІБ в Харкові

Презентація програм МВА


Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»


Запрошуємо бізнес-спільноту Харкова на захід, на якому ви дізнаєтесь про один  з рушіїв важливих змін у вашому бізнесі чи кар'єрі. Саме навчання на програмах МВА часом стає таким якісним поштовхом. От же, чекаємо на вас на зустріч, під час якої поговоримо про:

  • Плани розвитку вашої компанії чи ваш особистий план
  • Про проблеми, які заважають досягти бажаних бізнес-результатів
  • Про те, як якісна бізнес-освіта може сприяти змінам, які до цього часу вважались неможливими
  • Про сумніви та користь від вчасного рішення йти навчатися на МВА.

Дата: 3 березня 2020 (вівторок), 10:00

 

Локація: м. Харків, Premier Hotel Aurora, вул. Алчевських, 10\12, 2-й поверх, конференц-зала "Конгрес-Хол"

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.

zareg uk

 

Регламент:

9:30 - 10:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава
10:00 - 11:00 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA та Ukrainian МВА в МІБ. Представники адміністрації МІБ.
11:00 - 11:30 - Як МВА змінює особистість і бізнес, Олександр Тарасов – слухач програми Executive MBA-2018 в МІБ.
11:30 – 12:00 - Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

Інформація про спікерів:


Zelenin (1)

Юрій Зеленін – виконавчий віце-президент бізнес-школи "Міжнародний інституту бізнесу". Випускник програм для управлінців Professionalization of Institutes у бізнес-школі INSEAD (Франція), Managing a Management Development Institute в Ірландському інституті менеджменту в Дубліні, Chartered Postgraduate Diploma in Marketing у The Chartered Institute of Marketing (Велика Британія), МВА в університеті New Brunswick (Канада). Нагороджений неурядовою Асоціацією Українських Університетів "За розвиток освіти в Україні".


kudinova

Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 


kovalenko (1)

Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

terasov

 

Олександр Тарасов – власник компанії SMT.UA, одного з визначних гравців на ринку криптовалют України. Досвід ведення бізнесу в Україні - 18 років.

 

 

 


Запрошуємо на презентацію програм МВА від бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

zareg uk


Контактний телефон: 0445850033, 067 679 57 95 Тетяна Коваленко


Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації