2020-03-26

IIB Community VS Quarantine - стратегічні сесії МІБ. Episode 1

Home/News IIB/IIB Community VS Quarantine - стратегічні сесії МІБ. Episode 1

Що ефективніше в умовах кризи, непередбачуваності та нестабільності: ігнорувати виклики сучасності, приймати одноосібні, часто необдумані та поспішні рішення чи шукати допомоги і підтримки? “Міжнародний інститут бізнесу” прийняв однозначне рішення - йти шляхом єдності, взаємопідтримки та солідарності.


Природньо, що для того аби озвучити потребу у сторонній допомозі, потрібно наважитися, сказати про це в голос і визнати, що ти не всесильний. Перш ніж відчути плече підтримки, доводиться ризикувати, відкривати карти і оприлюднювати свої стратегічні і тактичні плани, бачення, переконання. А отже, і формат зустрічей, на яких слухачі МІБ могли б поділитися власним досвідом вдалих рішень або знайти таку потрібну саме зараз підтримку, пораду чи дієвий механізм вирішення конкретної задачі, повинен бути особливим.

Розуміючи усю глибину відповідальності та пропонуючи своїм слухачам найцінніше, що може бути сьогодні - спільноту рівних - ми започаткували серію стратегічних сесій під загальною назвою IIB Community VS Quarantine.

Під час цих онлайн-зустрічей слухачі програми Executive MBA разом з експертами у сфері ризиків, представниками бізнес-асоціацій, влади, громадськості зможуть почути один одного, обговорити нагальні проблеми, продиктовані складними економічними умовами та карантинними обмеженнями в Україні і світі, поділитися вдалими антикризовими протоколами, реалізованими у своїх компаніях та дізнатися про заходи і способи оптимізації процесів, які ними ще не застосовуються. Зрештою, ми віримо, що кожен учасник нашої бізнес-спільноти отримує те, чого йому не вистачає і чим з ним можуть поділитися лише однодумці, рівні по духу і такі ж незламні підприємці, для яких “відповідальність”, “інтереси країни і громадян”, “національна безпека” і “добробут України” - спільні цінності, заради яких вони щодня наполегливо працюють, приймаючи на себе чергові управлінські ризики.

Ми в “Міжнародному інституті бізнесу” сподіваємося, що запропонований формат онлайн-зустрічей, під час яких кожен бажаючий може висловитися і бути почутим без жодних географічних, часових чи інших прив'язок до місця знаходження - може стати дієвим і ефективним способом побудови спільної поведінкової тактики та формування єдиної бізнес-стратегії в умовах невизначеності, яку сьогодення диктує світові.

Приємно, що сьогодні ми маємо реальне підтвердження своїх оптимістичних припущень - перша стратегічна сесія в рамках серії IIB Community VS Quarantine відбулася вдало. 22 березня 2020 слухачі двох генерацій програми Executive MBA разом з керівництвом МІБ вперше зустрілися для того, аби обговорити пріоритетні для українського бізнесу питання в умовах економічної і соціальної кризи. Разом з модератором зустрічі професором Олександром Мертенсом, учасники провели надзвичайно ефективні півтори години, мали можливість дискутувати, запитувати і отримувати відповіді, озвучувати важливі питання і разом шукати та знаходити актуальні рішення.

“Міжнародний інститут бізнесу” щиро вдячний усім учасникам за свідому позицію, за стійкість і готовність підтримувати один одного та українську економіку і суспільство. Ми пишаємося вашою належністю до спільноти МІБ і сподіваємося, що кожна наступна стратегічна сесія буде для вас корисною і потрібно!

Тільки разом, оберігаючи один одного, ми збережемо Україну!

2