2020-03-27

Заняття на програмі Ukrainain MBA проходять в онлайн-форматі

Home/News IIB/Заняття на програмі Ukrainain MBA проходять в онлайн-форматі

Сьогодні, як ніколи, важливо тримати руку на пульсі життя і підтримувати один одного. Особливо, в умовах обмеженого доступу до особистого спілкування. Але рано чи пізно (сподіваємось, що якнайшвидше і з найменшими втратами) ми повернемось до свого звичного життя, яке наразі частково поставлене на паузу.

Саме тому ми в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» продовжуємо навчання на програмі Ukrainian MBA. Сьогодні стартував навчальний модуль в дистанційному режимі за допомогою онлайн платформи.

1 3

Слухачі першого курсу мали змогу поговорити про навчання та розвиток співробітників компаній на курсі Менеджмент персоналу (викладачі Чернишова Олена, Твердушка Тетяна), а також проводити аналіз змін оборотності активів та інших фінансових показників на курсі Фінансовий менеджмент (викладач Наконечний Олександр). Натомість студенти другого курсу розпочали курс Ризик менеджменту (як ніколи актуальний сьогодні) з Наконечним Олександром, а потім провели цікаві обговорення навичок персоналу відділу продажів та ефективної структури на курсі Управління продажами (викладач Орлюк Олександр).

5 6

Як виявилось, ми дуже скучили один за одним! І побачити колег, нехай і через дисплей монітору, дуже приємно и радісно!

Дякуємо, що ви з нами в цей незвичний період!