2020-03-27

Другий он-лайн модуль на програмі МВА in Public Sector.

Home/News IIB/Другий он-лайн модуль на програмі МВА in Public Sector.

Коли за вікном майже весна, але ми всі вдома, бо соціально свідомі, ми не зупиняємося у своєму розвитку!

Слухачі програм бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» продовжують навчатися.

Сьогодні стартував другий модуль он-лайн навчання на платформі Zoom. Діджиталізація наших програм проходить стрімко! Ми вже опанували цей новий інструмент, наші викладачі адаптували свої матеріали до нових реалій навчання, слухачі відчули впевненість в інтерфейсі та комфорт від зустрічей - вони активно спілкуються та жартують.

image (1) 2222

Так на програмі МВА in Public Sector у дружній та вже майже сімейній дівчачій атмосфері пройшли заняття за курсами Контролінг та Управління персоналом. Слухали лекції, коментували, виконували завдання, дискутували. Робили все те, що зазвичай роблять у стінах МІБ, тільки вдома, зручно вмостившись на дивані.

333   image

Нам вдалося навіть проводити кава-паузи під час занять. При підготовці модуля було вирішено залишити розклад звичним для слухачів. Тож, у звичний час ми припиняли роботу за курсом, робили собі каву, чай чи навіть канапку, верталися до моніторів, та продовжували спілкуватися. Говорили про зміни в особистому житті, перспективи у роботі (а вже є новини і в цьому аспекті для наших слухачів, адже МВА змінює життя!), жартували з приводу теплих халатиків та домашнього вигляду, та просто раділи спілкуванню.

Завершили цей навчальний день на позитивній ноті і переключилися на відпочинок. А завтра – новий день, нове спілкування та нові можливості для самовдосконалення!

5555