2020-09-10

Он-лайн Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Home/News IIB/Он-лайн Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Отримати справжній британський диплом з маркетингу в Україні цілком можливо. Всі інновації в сфері маркетингу, знання, що випереджають час, безцінний досвід колег CIM Alumni – це все беззаперечні переваги програми Diploma in Professional Marketing в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу», яка є ексклюзивним навчальним центром CIM в Україні.


Вже 26 вересня стартує модуль «Marketing & Digital Strategy», що є першим з 3х модулів програми. Саме тому запрошуємо вас 10 вересня на он-лайн презентацію, щоб познайомитись з викладачем модулю – Ярославом Гуменюком та послухати про досвід навчання від випускника CIM – Вадима Іщенка, Head of marketing в UKLON.


Дата: 10 вересня 2020 (четвер), 19:00, Zoom Video Communications.
Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, бренд-менеджери, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.
Мова зустрічі: англійська (слайди презентації спікера), російська.


zareg uk


Регламент:

19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: умови вступу, Вікторія Алексеєнко;

19:15 - 19:30 - Особливості навчання та здачі випускних робіт, Світлана Біленко;

19:30 - 20:10 - Презентація модулю Marketing & Digital Strategy, Ярослав Гуменюк;

20:10 - 20:30 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Вадим Іщенко.

 

Інформація про спікерів:

alekseenko (1)

 

Вікторія Алексеєнко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

bilenko

 

Світлана Біленко – керівник відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

 

gumenukЯрослав Гуменюк - маркетинг директор Eldorado. Має 18 річний досвід роботи у маркетингу. Довгий час він займав керівні посади в маркетингових підрозділах в таких компаніях, як «Наше Радіо», «Ласуня», «Олімп». Ярослав в телекомунікаціях – з 2006 року, працював в компаніях групи Veon (Beeline, Київстар), Воля і Укртелеком. Також брав участь в проекті виводу бренду Beeline на ринок України та інтеграції Beeline в Киргизії в рамках групи «ВимпелКом», запускав IPTV і HD мовлення в Україні, працював над формуванням Big Data і Digital marketing структур. Останні кілька років працював директором департаменту управління продуктами та бізнес аналізу в Укртелеком, де в тому числі вів проекти трансформації та модернізації компанії. Викладач модулю Marketing & Digital Strategy (СІМ) в МІБ.

 

 

ischenko

 

Вадим Іщенко - Head of marketing в UKLON, досвід роботи в маркетингу більше 10 років. Займав керівні посади в Samsung Electronics Ukraine , Sony, Metro Cash&Carry. Випускник The Chartered Institute of Marketing (СІМ) в МІБ (2018-2019).

 

 

 

Контактна особа: 0676795783 Вікторія Алексеєнко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk
Презентація проводиться в рамках набору слухачів на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ).