2020-11-12

Презентація програм МВА

Home/News IIB/Презентація програм МВА

Дата: 12 листопада 2020 (четвер), 19:00 (тривалість 1,5 години)

Місце: онлайн-платформа ZOOM

Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.

zareg uk

Цієї осені в МІБ стартувало навчання на програмах МВА, СІМ та REFA. Це є найкращим доказом того, що не зважаючи на невизначеність та нестабільність, інтерес до навчання продовжує бути актуальною тенденцією. Бо саме знання є тією точкою опори, що дозоляє мобілізувати свої сили та діяти, бачити нові можливості та приймати нові виклики.
Отже, запрошуємо вас на онлайн зустріч, де ви дізнаєтесь:

  • чи важлива наявність у бізнес-школи міжнародної акредитації
  • які програм МВА реалізує МІБ та чим вони відрізняються одна від одної
  • хто наші викладачі та за яким принципом сформовано контент програм
  • які реальні результати від навчання і коли на них можна очікувати.

 

Регламент:


19:00 - 19:15 - Презентація програм Executive MBA, General MBA, Ukrainian МВА. Тетяна Коваленко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

19:15 - 20:00 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

20:00 - 20:15 – Як МВА змінює особистість і кар’єру. Анатолій Зайченко, директор і співзасновник компаній "Олімп Круг" та ТМ «НЬЮТОН», випускник програми Еxecutive MBA-17 в МІБ

20:15 - 20:30 – Відповіді на питання

 

Спікери:

kovalenko (2)

 

Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 

kudinova (2)

 

Алевтина Кудінова - д.е.н., доцент, академічний директор МІБ, професор Міжнародного інституту бізнесу, бізнес-консультант.

 

 

 

 

zaychenko

 

Анатолій Зайченко - директор і співзасновник компанії "Олімп Круг" (оптова торгівля неорганічною хімією), ТМ НЬЮТОН (виробництво натуральних соків прямого віджиму). Випускник програми Executive МВА-2017 в МІБ. Досвід роботи на керівних посадах 14 років. Експерт в області операційного управління, продажів, переговорів і управління персоналом. Марафонець (Пробіг 100 км за 15 годин).

 

 

zareg uk

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

Контактна особа: 0676795795 Тетяна Коваленко