2020-10-28

Старт навчання 20-ї генерації слухачів програми Executive МВА у МІБ

Home/News IIB/Старт навчання 20-ї генерації слухачів програми Executive МВА у МІБ

Старт кожної програми у нашій бізнес-школі – це радісна і хвилююча подія. А двадцятий ювілейний старт програми Executive МВА – це подвійне свято! Тож 28 жовтня 2020 року «Міжнародний інститут бізнесу» разом зі слухачами нової групи ЕМВА-20 розпочав навчання власників бізнесу та топ-менеджерів зі всієї України.

Знаково, що першою зустріччю з викладачами МІБ для наших новачків стала лекція ректора бізнес-школи, професора Олександра Володимировича Савченка. Лектор разом зі слухачами проаналізував сучасні економічні і політичні тенденції на українському, європейському і світовому ринках. У ході жвавої дискусії присутні звернулися до питань соціальної відповідальності бізнесу, виправданих інвестицій та оцінки валютних коливань і їх впливу на економіку певного регіону і окремих країн.

B88A2284-min

Питання, що обговорювалися та інтерес присутніх до них показали, що наші слухачі – дійсно досвідчені бізнесмени та небайдужі громадяни, зацікавлені у розвитку і зміцненні української економіки уже сьогодні. Саме для того, аби отримати нові знання і систематизувати наявні, а також щоб впроваджувати інноваційні рішення і отримувати кваліфіковані коментарі від експертних викладачів-практиків кожен учасник групи прийшов на програму Executive МВА.

B88A2302-min B88A2240-min  B88A2270-min

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» щиро радіє за кожного, хто зробив вірний вибір і звернувся до лідерів бізнес-освіти в Україні! Ми тішимося, що сьогодні ювілейна програма стартувала саме з таким складом учасників і віримо, що кожен з них здійснить чимало ефективних змін та інновацій у своєму бізнесі за період навчання в МІБ і по завершенні нашої бізнес-школи.

МІБ вітає нову групу Executive МВА-20 з яскравим стартом і бажає насиченого та результативного навчання!