2021-10-04

Як перейти від Візії до Стратегії

Home/News IIB/Як перейти від Візії до Стратегії

Тим часом, поки інші збирають гриби, слухачі програми СІМ Diploma in Professional Marketing продовжують навчання і впевнено йдуть до здобуття диплому.

Викладачі модулю Marketing and Digital Strategy Лідія Морозова та Ярослав Гуменюк готують розгорнуті та цікаві лекції, групові домашні завдання для якісного та корисного нетворкінгу в групі, та запрошують спікерів, що діляться своїми цікавими процедурами, стратегіями, експертними думками зі слухачами програми.

 

IMG 20210918 135906

 

Так, вже у цю суботу до групи завітала Ірина Качура – віцепрезидентка з маркетингу у Карлсберг Україна. Ірина не просто експертка з багаторічним досвідом у маркетингу, а й випускниця програми СІМ. Ділилася експертка як власними цікавими схемами роботи, так і давала поради нашим слухачам щодо написання їх кваліфікаційних робіт.

Говорили здебільшого про те як перейти від Візії до Стратегії на прикладі тієї ж таки компанії Карлсберг Україна.

Говорили, що стратегія компанії побудована на давніх традиціях, на якості, та на головних цінностях її засновника. Також відзначали, що цікавість самого бренду побудована на багатьох факторах, які не у всьому залежать від реклами чи рекомендації.

 

IMG 20210918 154310

 

Ірина відзначила, що для якісного маркетингу в середині будь-якої компанії важливо враховувати все, що бодай якось впливає на продукт чи бренд в цілому. Так, для пива важливо не тільки якість продукту, знання основних конкурентів та розвиток лінійки продуктів, а й відстежування погоди щодня протягом всіх сезонів. А ще обговорювали вже знайому всім істину, що бізнес – це не тільки про прибуток, а ще й про цінність, що він може принести світові. Говорячи про рідну компанію Ірини: це – фонд, фінансуванням якого займається сама компанія, перераховуючи на його рахунки 30% свого щорічного прибутку. Ці гроші призначені для розвитку науки у всьому світі.

Під кінець зустрічі було багато-багато запитань від слухачів програми.

Що ж, побажаємо слухачам програми CIM Diploma in Professional Marketing наснаги та успіхів у навчанні.