2021-10-18

Не піратські дипломи для команди “піратів” - випуск дев’ятої генерації програми General MBA

Home/News IIB/Не піратські дипломи для команди “піратів” - випуск дев’ятої генерації програми General MBA

Вступаючи до МІБ, слухач ніби опиняється посеред моря у човні з маловідомими йому людьми. Однак, дні навчання, заповнені цікавими і значущими справами, сповнений віроломством та несподіванками навчальний процес визначають спільну ціль та перетворюють одинаків на міцну, злагоджену команду. У випадку з дев’ятою генерацією програми General MBA в карусельному форматі, яка в неділю, 26 вересня 2021 року, стала випускною, команда утворилася під “піратським прапором”. Таким був опис чергового інсайту від навчання в МІБ випускниці цієї групи Пікульської Анни.

 

1

 

Та слід пояснити, що піратами наші випускники стали не тому що мова про щось штучне, бунт і загарбників, а тому що в їх гурті завжди було про вірність своєму слову, про принциповість, відвагу, кмітливість, про дружбу і про ром, а ще про скарби і захоплюючі мандри.

Освітній процес цієї групи проходив у непростий карантинний рік, продиктований науково-освітянській спільноті всесвітньою пандемією COVID-19. Ці слухачі добре пам'ятають і допандемійний період, і буденність без дистанцій та масок, та, як ніхто, цінують приємні миті живого спілкування. Наразі ж загартовані викликами планетарного масштабу, “пірати” здолали злий вірус і сформували міцне підґрунтя для якісних змін у своїх світоглядних уявленнях про бізнес та попри все допливли до таємничого острова МБА і знайшли скриню із скарбами.

 


 

2

 

Урочистості з нагоди вручення дипломів відкрив віце-президент МІБ Зеленін Юрій Миколайович. Увага слухачів була привернута до особистісної трансформації та відчутті ефекту від MBA. Юрій Миколайович висловив сподівання, що за період навчання справдилися усі очікування випускників, подякував усім за вибір бізнес-школи, побажав успіхів у бізнесі.

“Багатіти і жити благополучно!” - бажав випускникам ректор МІБ, доктор економічних наук, професор і бізнесмен Савченко Олександр Володимирович. Ректор нагадав, що МІБ недарма заслуговує на престижну міжнародну акредитацію АМВА, оскільки постійно і тісно взаємодіє з бізнесом та розвивається завдяки потужній команді. Всі програми бізнес-школи демонструють високу якість і практичну направленість.

 


 

Із закінченням навчання слухачів привітала академічний директор, д.е.н. Кудінова Алевтина, відзначивши, що випускники достойно долали всі виклики навчання, демонстрували високі результати, успішно “пливли морськими бізнес-шляхами”. Академічний директор побажала випускникам професійного росту, проривних ідей та зростання бізнесу.

3

 

Підтримати розумний вогник і натхнення в очах випускників побажали і люди, головним покликанням яких є розвиток управлінської еліти. Це викладачі МІБ. Серед них фінансовий директор транспортно-логістичної компанії SAT, управляючий партнер консалтингової компанії Advanced Business Solutions Олена Владика, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С) Рижкова Олена, професор МІБ, доктор економічних наук, директор ТОВ «Нексус Автомотів Україна» Савич Олександр, професор МІБ, кандидат економічних наук, сертифікований менеджер з управління якістю Німецької і Європейськоі асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA Батенко Людмила.
Викладачі відзначили відповідальний підхід слухачів до навчання, побажали натхнення, нових кар'єрних витків, адаптивної стабільності і завжди бути поза конкуренцією!

Координатор програм General MBA Логущенко Інна зауважила, що запам'ятає слухачів дев’ятої генерації як харизматичних лідерів, які на власному прикладі підтвердили аксіому - «правильна атмосфера і якісне оточення - це велика сила!”
Інна подякувала за позитив, доброзичливий клімат і за неймовірну енергію в аудиторії!

 


 

4

 

Надзвичайно приємно, що сильні освітні традиції МІБ не лише зберігаються, а й примножуються. Найвищих позицій у рейтингу результатів навчання, досягли серед “піратів” відразу дві випускниці. Пам’ятними іменними статуетками були нагороджені Анна Пікульська (перше місце) та Яна Васільєва (друге місце). Завдяки надмірній допитливості, сфокусованості на цілі, організованості і наполегливості обом “піраткам” вдалося зайняти верхівку корабельної мачти і першими побачити Землю.

Магнетичної привабливості урочистостям додало звернення випускників до МІБ. У своїх теплих промовах слухачі дарували слова вдячності, відзначали високий професійний рівень колективу бізнес-школи, обіцяли вступати до alma-mater ще раз, навіть якщо доведеться робити це під іншим прізвищем. Для багатьох МІБ став не лише кораблем, що видає якісні знання, а й тією рушійною хвилею, яка несе всіх і кожного до стрімкого зростання та сприятливих бізнес-течій!

 


 

Випускна церемонія добігла кінця у теплій дружній атмосфері, а дзвони бокалів під час святкового фуршету, напророкували початок нового і не менш цікавого етапу життя. Нехай у ньому будуть невичерпні потоки грошових надходжень, лояльні партнери і стабільні прибутки, а ще буде місце для теплих спогадів про навчання у МІБ.