2022-10-04

Розпочалося навчання у відновленому кампусі МІБ

Home/News IIB/Розпочалося навчання у відновленому кампусі МІБ

 

Кампус Міжнародного інституту бізнесу відкрив свої двері! Переможемо! Відбудуємо!

Перемогу виборють наші військові, добровольці, медики та волонтери, а Міжнародний інститут бізнесу у партнерстві із CP School від Commercial Property готують кадровий потенціал для майбутньої відбудови України.

Так, 28 вересня стартував 1 модуль Сертифікаційного курсу «Девелопмент нерухомості».

 

develop1

 

І саме цей модуль не схожий на жоден з уже завершених за усі попередні 6 наборів Курсу. Частина групи прослухала 1 модуль за 4 дні до того, як русскіє нелюди почали повномасштабне «асвабаждєніє» України від культурних пам’яток, закладів освіти, медичних установ, українців…

Усвідомлення необхідності майбутньої відбудови України спонукало й інших прийти на Курс. А оскільки відбулося багато змін, у тому числі й у законодавстві, ми прийняли рішення повторно запросити прослухати модуль й усіх охочих учасників попереднього набору, адже саме на цьому модулі можна ознайомитися із найактуальнішими нормативно-правовими основами девелоперської діяльності.

Програма не тільки цього, а й усіх наступних модулів, адаптована під воєнні реалії та акцентується на найактуальнішому нині питанні – відбудові України.

 

develop2

 

Іванова Ірина поділилася своїми враженнями: "Сьогодні розпочалися заняття чергового сертифікаційного курсу «Девелопмент нерухомості». Як на нас, це надзвичайно важлива подія. Війна закінчиться і країна гостро потребуватиме фахівців з розвитку нерухомості, яких саме і готує Міжнародний інститут бізнесу та Commercial Property School.  Зазначимо, що заняття відбувалися в режимі офлайн. Яке це щастя. Відчувати «живу» реакцію слухачів, коли в аудиторії одномоментно висловлюються декілька точок зору, і мати змогу відразу організовувати мінідискусії та дійти до правильного вирішення того чи іншого питання. Безумовно, ми дякуємо і віддаємо належне усім, хто розробляв та запроваджував системи навчання онлайн. Проте ніщо не може замінити очне спілкування, що дозволяє зі слухачів та викладачів створити єдину команду, яку об’єднує одна ідея та одна мета."

 

Тому, якщо маєте бажання брати безпосередню участь у відбудові незламної, нескореної України, доєднуйтеся. Тим паче, що ми надаємо можливість прослухати не лише повний Курс, а навіть певний модуль.

Детальніше про Сертифікаційний курс «Девелопмент нерухомості» Ви можете почитати тут.

Переможемо! Відбудуємо!