2024-07-09

Курс з девелопменту нерухомості оновлюється

Home/News IIB/Курс з девелопменту нерухомості оновлюється

 

Курс з девелопменту нерухомості оновлюється. Програмою будуть опікуватися керівники та топменеджери БФК «Торонто-Київ», девелоперської компанії UDP, ТРЦ Riviera Shopping City

 

Міжнародний інститут бізнесу (МІБ) разом із Real Estate Business School (REBS) підсилюють програму курсу з девелопменту нерухомості. Тепер навчальна програма має свій Board – експертну раду.

 

Четверо практиків українського ринку регулярно зустрічатимуться, щоб наповнювати новими сенсами, що відповідають викликам сьогодення, та підсилювати програму курсу.

 

Якими навчальними матеріалами та темами збагатити програму, яких експертів-спікерів запросити, які об’єкти відвідати на проперті-турах – визначатимуть Людмила Батенко, професор, фахівець з управління проєктами та виробництвом; Андрій Бринзило, директор ТРЦ Riviera Shopping Сity; Юрій Кривошея, президент і керівний партнер компанії «Торонто-Київ»; Віталій Мельник, віцепрезидент компанії UDP.

 

Вони також братимуть безпосередню участь у програмі – проводитимуть аудиторні заняття чи проперті-тури, допомагатимуть у розробленні чи оцінюватимуть групові та індивідуальні випускні девелоперські проєкти слухачів курсу.

 

Докладніше про членів Board навчальної програми «Девелопмент нерухомості»:

 

Batenko

 

 

Людмила Батенко спеціалізується на управлінні виробництвом і проєктному менеджменті; навчає, як управляти фінансами, витратами, формувати команду й організовувати роботу персоналу.

 

 

 


 

 

BrinziloАндрій Бринзило має експертизу у фінансуванні проєктів нерухомості, девелопменті та управлінні активами. Загалом у нього понад 17 років досвіду в банківському секторі, сфері житлової та комерційної нерухомості. В межах портфеля групи Unicredit був долучений до фінансування таких відомих проєктів, як ЖК SkyLine, ТЦ Piramida, БЦ «Іллінський», БЦ Rialto (всі – Київ), ТРЦ Forum Lviv (Львів) та інших. Має досвід со-фінансування проєктів разом із міжнародними фінансовими організаціями. Після завершення кар’єри в банківському секторі очолив команду індустріального парку «Біла Церква» (Київська область). Нині обіймає посаду СЕО компанії-власника найбільшого ТРЦ південної України – Riviera Shopping City.

 

 


 

 

KryvosheyaЮрій Кривошея спеціалізується на інвестиціях, фінансуванні проєктів нерухомості, стратегічному менеджменті, управлінні. Він керує одним із найбільших багатофункціональних проєктів комерційної нерухомості в Україні – комплексом «Торонто-Київ». Юрій Кривошея є президентом ТОВ «ТК Проперті Менеджмент», віцепрезидентом та членом ради директорів Канадсько-Української торгової палати Києва, співзасновником, акціонером та партнером Yakaboo, головою наглядової ради «Промприлад.Реновація», співзасновником і акціонером KC Hospitality Solutions, співзасновником HTL Ukraine. Юрій Кривошея також є членом комітету ReBuild Ukraine і співорганізатором бізнес-форуму ReBuild Ukraine, співзасновником БФ «Дихай», членом наглядової ради БФ «Соборна Україна», партнером і членом дорадчої ради ГО «ДоЛаду».

 

 


 

Melnik

 

Віталій Мельник має багаторічний досвід розвитку масштабних інфраструктурних об’єктів у галузі комерційної та житлової нерухомості. Під його керівництвом запроєктовано, побудовано та зводяться такі великі екосистемні проєкти, як інноваційні парки UNIT.City в Києві та LvivTech.City у Львові. Він впроваджує і використовує принципи Lean Management у роботі компанії UDP.

 

 

 

«Курс з девелопменту нерухомості, який проводиться з 2019 року, стане більш практичним і сучасним завдяки стратегічному й системному залученню відомих експертів і практиків ринку до наповнення та реалізації навчальної програми, – розповідає Юлія Адєєва, партнерка REBS. – Експерти слідкуватимуть, щоб навчання відповідало сучасним тенденціям і викликам у галузі. Перевага курсу, що члени Board не лише пропонуватимуть зміни, а й впроваджуватимуть їх, адже самі викладатимуть на курсі. Вони ділитимуться реальними кейсами і прикладами з власного досвіду. А ще – мотивуватимуть і надихатимуть. Відомі професіонали часто слугують прикладом для слухачів, демонструючи, яких висот можна досягти у своїй сфері».