2020-04-11

Люди здатні робити неможливе, якщо їх надихають або старт онлайн-навчання у групи ЕМВА 18

Home/News IIB/Люди здатні робити неможливе, якщо їх надихають або старт онлайн-навчання у групи ЕМВА 18

Говорять, що у складний період життєво важливо зберігати звичні ритуали, графіки і традиції і міцно триматися за однодумців, за тих, хто поділяє ваші цінності і здатен зрозуміти ваші пріоритети. Однак не менш значущим для внутрішньої рівноваги у критичні моменти є джерело натхнення, яке окрилює і мотивує.

І як же приємно, коли збереження графіків, ритуалів і навчального розкладу стають острівцем стабільності, рівноваги і неперервного натхнення! Саме так, для колективу МІБ навчання за розкладом сьогодні – джерело натхнення. І ми щиро вдячні групі Executive MBA-18, слухачі якої наважилися і ризикнули навчатися онлайн. Клієнти довірилися нам і це величезна відповідальність, яку взяла на себе наша бізнес-школа. У той же час довіра слухачів програми Executive MBA – це джерело енергії, завдяки якій ми змінюємося, адаптуємося до нових умов дійсності. Ми отримали шанс стати кращими, сильнішими і професійнішими разом зі слухачами і саме для своїх слухачів. Тож щодня і щогодини докладаємо усі можливі і багато неможливих зусиль, аби уповні скористатися цим шансом.

EMBA

Наш модуль триває за звичним графіком: заняття, перерви, обід, кава і довгі та захоплюючі розмови після занять, адже зараз особливо хочеться поспілкуватися один з одним. Як виявилося, дійсно немає нічого неможливого для вмотивованих людей: ми вдало завершуємо два курси, ефективно розпочали новий і плідно попрацювали в рамках курсів, що продовжуються. Презентації індивідуальних проектів, групова робота і завдання в парах, перегляд відео, виконання завдань і розв'язання кейсів – усе це стало можливим в онлайн-форматі. А реалізація цього амбітного задуму відбулася завдяки професіоналізму, готовності до прийняття нових викликів та здоровому авантюризму наших викладачів. Так перший повноцінний онлайн-модуль на програмі Executive MBA став можливий лише завдяки злагодженій, командній роботі академічного директора МІБ Алевтини Кудінової і викладачів: Владислава Білошапки, Олени Рижкової та Ігоря Василевського.

Навчання триває, політ нормальний, МІБ і далі працює заради створення цінності, особливо потрібної нашим слухачам сьогодні.