2022-10-11

Відновили навчання слухачі програми Executive MBA

Home/News IIB/Відновили навчання слухачі програми Executive MBA

 

Міжнародний інститут бізнесу не лише відкрив свої двері для відновлення навчання своїх слухачів, а й активно набирає обертів.

Ми раді повідомити, що цього тижня навчання відновили й наші МВА програми. Одна за одною всі рівні МВА повертаються до роботи, і відкрили цей марафон слухачі програми Executive MBA.

 

Звісно, були вагання, сумніви, острахи. Але, як влучно зазначив один із наших слухачів: «Перерва у навчанні була вимушеною, та як тільки це стає можливим, потрібно повертатися за парти. Ми мусимо тримати свій розум у тонусі, тим більше зараз у бізнесі, в країні, на міжнародному ринку значні зміни!».

 

Зараз багато хто ототожнює себе, свою справу, місто, країну із міфічною птахою Фенікс, що постає із попелу оновленою, молодою, сильною. Отже, і бізнес постане, і йому необхідні сильні, молоді, освічені лідери, керівники та менеджери. А МІБ для багатьох – це пліт стабільності та незламності.

Re-start програми відбувся 05 жовтня. І це була буря емоцій. Спершу, збираючись в аудиторії МІБ слухачі пили ту саму запашну каву МІБ, вдихаючи аромат та відчуваючи той самий смак: майже смак того мирного і безтурботного життя. Трохи пізніше до них приєднались викладачі: Людмила Батенко, Михайло Сорокін, Олександр Мертенс, Олександр Савич. І це була хвиля позитиву і радості зустрічі. Раз за разом, навіть під час фінансового аналізу Михайла Сорокіна, з аудиторії долинали сміх та гамір. На перервах голосно та весело обмінювались новинами, пили каву та тренувались на тренажері, що МІБ має посеред коридору.

Звісно, не обійшлось і без активної роботи на заняттях та навіть іспитів і дебатів. Кожен з викладачів доклав максимум зусиль, щоб і ті слухачі, що в аудиторії, і ті, що вимушено навчаються онлайн, активно працювали та засвоювали такі важливі зараз знання. Всі мали індивідуальні та групові завдання, всі захищали міні-проекти та активно дискутували.

 

"7 місяців вимушеної перерви й ми знов у Міжнародному інституті бізнесу. 70% EMBA-22 повернулись до навчання offline чи online. Особисто мені цього драйву дуже не вистачало. Скучив за всіма. Скучив думати, шукати, впроваджувати та ризикувати. Однозначно можу сказати: МІБ - це сім'я!" - відгукується слухач програми Executive MBA Андрій Александрін.

 

Наступного тижня за парти повертаються слухачі програми General МВА, а ще через тиждень відновлять навчання Ukrainian MBA.

Ми не зупинимо обертів, і надалі поступово відновимо роботу всіх наших програм. Тим більше, що всі наші такі рідні та найкращі викладачі активно готують нові лекції, а дехто навіть спеціально заради слухачів повертається з-за кордону, аби якісно, глибоко та максимально ефективно проводити заняття.

Побажаємо нашим слухачам наснаги та терпіння, їх бізнесу - сили та процвітання, а МІБ буде і надалі надавати високоякісну освіту.

З нами сила!